Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir bayramlaştı

İYİ Parti İzmir bayramlaştı

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Törende konuşma yapan İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, "Türkiye'yi biz yöneteceğiz. Bu ülkenin Başbakanı Meral Akşener olacak. Millet iktidarının belirlediği Cumhurbaşkanı adayı da bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı olacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 03.05.2022 - 15:33

EGEPOSTASI – İzmir’de siyasi partilerin Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma mesaileri tüm hızıyla sürüyor.

Son olarak İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı, Konak’taki il binasında bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma törenine İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, il yöneticileri, ilçe teşkilatları ve partililer de katıldı.

DERVİŞOĞLU: MHP OLMASAYDI AK PARTİ İKTİDAR OLAMAYACAKTI

Burada bir konuşma yapan Dervişoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni eleştirerek, "Bu ucube sistemin bir mucize sistem olduğunu anlatmaya çalışıyorlar. Sisteme olan itirazlarımızı dün olduğu gibi bugün de tekrarlıyoruz. 2018'den itibaren Türkiye'nin bugünkü şartlara gelmiş olmasını bir tek sebebi var, o da tek adamla evrilmiş Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'dir." dedi. AK Parti'nin tek başına iktidarda olmadığını savunan Müsavat Dervişoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı Adalet ve Kalkınma Partisi bugün iktidarda olamayacaktı. Dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisine verilmiş oyların aslında Adalet ve Kalkınma Partisine verilmiş oylardan sayılacağı, tarafımdan ifade edilmiş olsun." dedi.

"SANDIK NE KADAR KAÇSALAR DA YAKLAŞIYOR"

Dervişoğlu, Türkiye'nin hukuka, adalete, demokrasiye ve güvene ihtiyacı olduğunun altını çizerek  "İnşallah İYİ Parti iktidarında, milletin arzuladığı şeyleri düşünceden hayata geçirerek, doğru adımları atmak suretiyle, karşı karşıya bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulmak mümkündür. Hiç kimse umudunu yitirmesin. Sandık, ne kadar kaçsalar da yaklaşıyor, önümüze gelecek yakın takvim içinde. Zamanında yapılırsa 2023 yılının haziranında olacak. Her şeye rağmen bizim bir beklentimiz var, bu hükümet inşallah basiretli bir karar alır ve seçim 2023 yılının Haziran'ını beklemez, diye umut ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'Yİ BİZ YÖNETECEĞİZ"

İYİ Parti olarak seçime hazır olduklarını ifade eden Dervişoğlu "Türkiye'yi biz yöneteceğiz. Bu ülkenin Başbakanı Meral Akşener olacak. Millet iktidarının belirlediği Cumhurbaşkanı adayı da bu ülkenin 13. Cumhurbaşkanı olacak. 'Başbakan olacağız' iddiası sıradan bir iddia değil. Önümüzdeki seçimlerde İYİ Parti birinci parti olarak çıkacak. Yükselişi ve kamuoyu araştırmaları da onu gösteriyor." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.