Dolar 32,4954
%0.15
Euro 34,7511
%0.09
Altın 2.486,560
%0.99
Bist-100 9.496,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'den yerel yönetimler buluşması

İYİ Parti'den yerel yönetimler buluşması

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, İzmir'deki ilçe başkanlarına, Tarihi Asansör'de yemek verdi. Yemeğe İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar da katıldı.

  • Ege Postası
  • 21.08.2021 - 13:52

İlçe başkanlarının ilçelerindeki teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiği, İzmir milletvekillerinden talep, dilek ve beklentilerini dile getirdiği yemekli toplantıların devamının geleceği bildirildi.

Ayrıca, İzmir milletvekilleri tarafından ilçe başkanlıklarının yerinde ziyaret edilerek; hem teşkilatların hem de ilçedeki vatandaşların sorunlarının yerinde belirlenmesine çalışılacağı, bu bağlamda; önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak ilçe ziyaretlerinde tespit edilen bu sorunların çözümüne yönelik parti faaliyetlerinin İzmirliler ile paylaşılacağı belirtildi.

İzmir milletvekillerinin; ilçe başkanlarından aldıkları bilgiler ışığında, önümüzdeki günlerde İl Yönetim Kuruluyla ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek ve onların da fikir ve önerilerini almak suretiyle; özellikle İzmir’deki Yerel Yönetimler’in performansları ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritasına ilişkin programlara son şeklini verecekleri de gelen bilgiler arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.