Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti'den ve CHP’den istifa edip MHP’ye katıldılar

İYİ Parti'den ve CHP’den istifa edip MHP’ye katıldılar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl teşkilatında partiye katılımlar devam ediyor. Küçük Menderes Havzasında Tire, Ödemiş, Bayındır ve Beydağ’ın ardından bu defada Kiraz ilçesinde eski partilerinden istifa edenler MHP’ne katıldı. Rozet takma töreninde konuşan İl Başkanı Veysel Şahin, “Hoş geldiniz. 2023 Lider Ülke Türkiye yolunda bize güç verdiniz. Hoş geldiniz. Lider Devlet Bahçeli ideallerinde buluşarak bizlere yol arkadaşı oldunuz” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2022 - 11:25

MHP İzmir il teşkilatında üye kayıt kampanyası devam ediyor. Son bir yılda Partilerine katılımların artığını ifade eden İl Başkanı Veysel Şahin, “Otuz ilçemizde binlerce kişi partimize katıldı. Bugün de Kiraz ilçemizde İP’ten ve CHP’den istifa ederek partimize katılanlar var. Onların dışında Kiraz Muhtarlar Derneği Başkanı Saçlı Mahallesi Muhtarımız Hulusi Çetin Bey ve Mavidere Mahalle muhtarımız Mehmet Atar Bey bize katıldılar. İşçisinden işverenine, çiftçisinden esnafına, Ev hanımından, çalışan bayan kardeşlerimize; gençler, yaşlılar partimize katılıyor. Milletimizi meydana getiren bütün sosyal dilimlerden partimize olan teveccüh gücümüze güç katıyor. İnsanımızın buluşma yerinin MHP olduğu artık ortadadır. Önümüzdeki seçimlerde bu katılımların sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Partimizin ve Cumhur İttifakının 2023 Seçim Zaferi yolunda partimize katılımlar artacaktır” diye konuştu.

"Hedefimiz Liderimizin hedefidir"

İl Başkanı Veysel Şahin yaptığı konuşmada, “Bugün Kiraz ilçemizden partimize katılan arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Hoş geldiler. Bize büyük onur ve güç verdiler. Kiraz İlçemiz partimizin ve ittifakımızın kalelerinden biridir. Kiraz İlçemiz İzmir’in üreten yüzüdür, alın terinin ve bereketin ilçesidir. Yeni arkadaşlarımıza rozetlerini gururla takıyorum. Davamız, Lider Ülke Türkiye Davasıdır. Hedefiniz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin parmağının ucunun gösterdiği yerdir. Bu yolda 2023 Seçim Zaferini kazanasıya kadar hep birlikte hiç durmadan çalışacağız. Omuz omuza olacağız. Yürek yüreğe olacağız” İfadelerine yer verdi.

"Anket baronlarına cevabımızdır"

Şahin konuşmasını “Bayraklı İlçemizde gerçekleştirdiğimiz faaliyetimizde sadece Cengizhan Mahallemizdeki partimize olan destek,  bugün de Kiraz İlçemizden partimize yapılan katılımlar MHP’nin gücünü ortaya koymaktadır. Hemşehrilerimiz Liderimiz Devlet Bahçeli’nin iradesini de MHP’nin nerede durduğunu çok iyi bilerek Cumhur İttifakının ve MHP’nin saflarında yer alıyor. Anket Baronlarına, kadrolu televizyon yorumcularına ve algı yöneticilerine cevabımız partimizin yükselişi ve yapılan katılımlardır.” diyerek tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.