Dolar 32,5946
%0.37
Euro 34,7901
%0.17
Altın 2.495,120
%0.43
Bist-100 9.444,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İmamoğlu’na bir destek de Yücel’den: İmamoğlu İstanbul’dur

İmamoğlu’na bir destek de Yücel’den: İmamoğlu İstanbul’dur

İçişleri Bakanlığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yüzlerce personelin "terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine” özel teftiş başlatmasının ardından İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na bir destek de CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 24 Haziran seçimlerini hatırlattı ve “İmamoğlu İstanbul’dur. Tıpkı İstanbul gibi, bizler de Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2021 - 10:44

EGEPOSTASI- İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) çalışan yüzlerce personelin "terör örgütleri ile iltisaklı veya irtibatlı olduğu yönündeki ihbar ve tespitler üzerine" özel teftiş başlatıldığını duyurmuştu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın ardından CHP’li belediye başkanları ve siyasetçilerden İmamoğlu’na destek mesajları gelmeye başladı. 

Dün, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun olmak üzere 11 büyükşehir belediye başkanı, dün yaptıkları basın açıklamasıyla tepkilerini ortaya koymuşlardı.

BİR DESTEK DE YÜCEL’DEN

İmamoğlu’na bir destek de CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. 

Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı destek paylaşımında, 24 Haziran İstanbul seçimlerini hatırlattı ve şu ifadeleri kullandı; “Dürüst, çalışkan, halktan yana ve cesur insanlara karşı alerjisi olanlar bilsin ki; Bu kirli oyunlarınız gidişinizi hızlandıracak. Tıpkı 31 Mart seçimlerinde olduğu gibi... Oyunun farkındayız. İmamoğlu İstanbul’dur. Tıpkı İstanbul gibi, bizler de Ekrem İmamoğlu’nun yanıdayız.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.