Dolar 32,5601
%0.06
Euro 34,9887
%0.46
Altın 2.426,020
%0.12
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe başkanlıklarına da asılacak: CHP İzmir binasına dev pankart

İlçe başkanlıklarına da asılacak: CHP İzmir binasına dev pankart

CHP İzmir İl Başkanlığı binasına Atatürk posteri ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun “Halk galip gelecek, yeneceğiz” sözlerinin yazılı olduğu ve fotoğrafının bulunduğu dev bir pankart asıldı. Öte yandan pankart, 30 ilçede tüm CHP binalarına da asılacak.

  • Ege Postası
  • 16.12.2022 - 15:09

EGEPOSTASI- Türkiye, geçtiğimiz hafta gündeme gelen İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G’nin 6 yaşındayken onu 29 yaşındaki bir tarikat mensubu ile imam nikâhıyla evlendirilmesi skandalıyla çalkalanırken CHP’den yeni bir hamle daha geldi.

CHP İzmir İl Başkanlığı, Atatürk posteri ile CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "Halk galip gelecek, yeneceğiz” sözlerinin yazılı olduğu ve fotoğrafının bulunduğu dev pankartı il binasına astı

“6 yaşındaki bebeğe tecavüz edenleri görmezden gelenler bizleri yıldırmanın peşinde. Söz veriyorum ki bu sefil, darbeci, organize kötülüğü milletimizin eşsiz iradesiyle yeneceğiz. Halk galip gelecek” ifadelerinin yer aldığı parkartı sosyal medya hesabından paylaşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Halk Galip Gelecek! Bu sefil, darbeci organize kötülüğü milletimizin eşsiz iradesiyle yeneceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Aralık'ta İstanbul'da düzenlenen “İkinci Yüzyıla Çağrı” toplantısında yaptığı konuşmasında “Halk galip gelecek” demişti.

Öye yandan il başkanlığına asılan dev pankartın 30 ilçe başkanlığı binası da asılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.