Dolar 32,3736
%0.17
Euro 34,9717
%-0.27
Altın 2.326,080
%0.24
Bist-100 9,07
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe başkanlarından Ankara mesaisi: Kılıçdaroğlu’na ziyaret

İlçe başkanlarından Ankara mesaisi: Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki makamında ziyaret etti. İlçe başkanları ziyarette ilçelerindeki mevcut durumu ve yapmış oldukları çalışmaları Kılıçdaroğlu’na anlattı.

  • Ege Postası
  • 13.04.2022 - 12:42

EGEPOSTASI – CHP Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz, Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette ilçe başkanlarına CHP Genel Başkan Başdanışmanı, YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat da eşlik etti.

Görüşmede üç başkan, ilçelerinin son durumu ve yapmış oldukları çalışmalarla ilgili Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

BAŞKANLARDAN MESAJ

CHP Lideri’ni ziyaret eden ilçe başkanlarından Aydilek ve Halis görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından şu mesajları yayınladı: 

CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek: Bugün Ankara’da Sayın Genel Başkanımızı ziyaret ettik… Enerjisi, inancı ve sarsılmaz duruşuyla Tek Adam rejimine karşı vermiş olduğu mücadele azmini bir kere daha yakından gördük… Yapmış olduğumuz görüşmede Bayındır’ımızın ve bölgemizin durumu ile ilgili kendilerine bilgi sunduk ve çok değerli fikirlerini not ettik… Sayın Genel Başkanımızdan aldığımız inanç ve destek ile Yarının Türkiyesi için çıktığımız bu yolda aynı inanç, azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Çok kıymetli selamlarını da sizlere iletmek isterim…

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis: Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Büyük Millet Meclisinde ziyaret ettik. Ödemiş'te ki Cumhuriyet Halk Partisi ailesine gönderdiği sevgi ve selamlarını siz aileme iletirim. Sayın Genel Başkanımızdan aldığımız inanç ve destek ile ülkemizin hukuk ve demokrasi kavramlarını evrensel değerlerle buluşturarak, üreten bir Türkiye'nin tekrar oluşmasında ki çalışmalarımız artarak devam edecektir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.