Dolar 32,5125
%-0.11
Euro 34,8203
%-0.13
Altın 2.425,400
%-0.19
Bist-100 9.712,00
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İlçe Başkanı Özcan: Çiğli'de bir tane oyumuzu heba etmeyeceğiz

İlçe Başkanı Özcan: Çiğli'de bir tane oyumuzu heba etmeyeceğiz

CHP Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, Büyük İzmir TV’de konuk olduğu 'Özgür Yorum' programında seçim hazırlıkları kapsamında 6 siyasi partinin Çiğli ilçe başkanlarıyla kurdukları komisyon hakkında açıklamalarda bulundu. Özcan, "Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Çiğli’de bir tane oyumuzu heba etmeyeceğiz" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.05.2022 - 13:07

EGEPOSTASI – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, Büyük İzmir TV’de yayınlanan ‘Özgür Yorum’ programının konuğu oldu.

Ülke ve kent gündemine dair Doğan Beyazgül’ün sorularını yanıtlayan Başkan Özcan, örgütün seçim çalışmaları, 6 siyasi partinin Çiğli ilçe başkanlarıyla oluşturulan komisyon ve Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tolga Sağlam’ın istifası hakkında açıklamalarda bulundu.

Özcan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ”

“6’lı masada yer alan partilerin Çiğli İlçe Başkanlarıyla geçtiğimiz günlerde görüştük. Belediye başkanımız Utku Gümrükçü Ramazan ayında iftara davet etti. Belediye başkanımız sağolsun elinden geldiği kadarıyla yanımızda oluyor. Biz de 6 ilçe başkanıyla beraber bir komisyon oluşturduk. Seçimle ilgili lojistik ve teknik destek, sandık görevlileri üzerinde çalışıyoruz. Üye sayımız fazla olduğundan dolayı daha küçük partilere de destek olmayı düşünüyoruz. Komisyondaki arkadaşlar toplantılara başladı. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz. Çiğli’de bir tane oyumuzu heba etmeyeceğiz. 

“AK PARTİLİLER DE ŞİKAYET EDİYOR”

Alan çalışmalarımızda partili, partisiz o çığlığı duyuyoruz. Özellikle yerelde iktidar olmayan ilçelerin, ilçe başkanlıkları neredeyse halkın belediyesidir. Halk bireysel, yerel ve ülke sorunları gibi birçok sorunları ilçe başkanlarına dile getirir. Ben de ilçe binasına gelen yurttaşlarımla konuşuyorum. Aralarında AK Parti’ye oy vermiş, geçmişte AK Parti’de yöneticilik yapan birçok arkadaşımız da var. Bu dönemin artık sonu olduğunu, bu dönemden sonra bir daha iktidar olamayacaklarına onlar da inanmış. 

“TOLGA SAĞLAM GERÇEK BİR CHP’LİDİR”

İlçe başkanı olduğum andan itibaren Tolga Başkan’la beraberdik. Tolga Sağlam, bu örgüte çok emeği olan, çalışkan, dürüst, dinamik bir arkadaş ve gerçek bir CHP’lidir. Bu dönemde hem rahatsızlığının olduğunu, hem de bireysel sorunlarının olduğunu, partiye ağırlık veremediğini bir dönem dinlenmesi gerektiğini söyledi. Kendisiyle birçok kez konuştum, ikna etmeye çalıştım. Ama ‘Başkanım müsaade almak istiyorum. En azından bir dönem dinlenmek istiyorum. Tabii ki sizle, CHP’yle beraberim. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz’ dedi. 

YENİ BAŞKAN NE ZAMAN ATANACAK?

Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı henüz atanmadı. Süreç devam ediyor. Bugünlerde Burak Kotan’la da görüşüyoruz. Ankara’ya 19 Mayıs programı için gittiler. Döndükten sonra yeni başkanın ataması yapılacak. Atanacak arkadaşla da aynı uyumla devam edeceğiz. Çiğli’de ana kademe, gençlik ve kadın kolları olarak ciddi bir uyumumuz var. Bu uyumu yeni gelen arkadaşlarla da devam ettireceğiz. Birbirimize küsecek, darılacak, kapris yapacak zamanda değiliz.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.