Dolar 32,5801
%0.29
Euro 35,0341
%0.18
Altın 2.460,910
%1.01
Bist-100 9.835,00
%1.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Disiplin Kurulu’ndan flaş karar: O isme geçici ihraç

İl Disiplin Kurulu’ndan flaş karar: O isme geçici ihraç

CHP İzmir İl Yönetimi tarafından sosyal medya paylaşımları ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya yönelik ‘faşist’ ifadeleri nedeniyle kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Gaziemir Belediye Meclisi CHP’li meclis üyesi Levent Çağlarsu hakkında İl Disiplin Kurulu nihai kararını verdi. Çağlarsu’ya 1 yıllık geçici ihraç cezası verildi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2021 - 18:07

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya karşı muhalif tavırları ile sık sık gündeme gelen Gaziemir Belediye Meclisi CHP’li meclis üyesi Levent Çağlarsu, geçtiğimiz aylarda İzmir İl Yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişi.

Çağlarsu’nun ihraç istemine gerekçe olarak ise, yaptığı sosyal medya paylaşımları ve Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’ya yönelik ‘faşist’ ve ‘diktatör’ benzetmeleri olmuştu.

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu bugün, Çağlarsu hakkında nihai kararını verdi. Çağlarsu’ya 1 yıllık geçici ihraç cezası verildi.

Edinilen bilgilere göre Çağlarsu’nun daha önce savunmaya çağrıldı ancak Çağlarsu ne İl Disiplin Kurulu’na ne de İl Yönetimi’ne kendine yöneltilen suçlara yönelik herhangi bir savunma vermedi.

İl disiplin kurulunun durumu kendisine tebliğ etmesine rağmen yine savunma vermeyen Çağlarsu partiden 1 yıllığına ihraç edildi.

Çağlarsu’ya verilen cezada Menemen Belediye Başkanı iken “zimmet ve irtikap” suçlamasıyla tutuklanan Serdar Aksoy’un görevden uzaklaştırılmasının ardından yaptığı “Darısı başımıza” paylaşımının da etkili olduğu öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.