Dolar 32,3638
%0.14
Euro 34,9517
%-0.32
Altın 2.326,250
%0.25
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanlığı’ndan 6 isim için önemli adım: Karar defterine bakılacak

İl Başkanlığı’ndan 6 isim için önemli adım: Karar defterine bakılacak

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz yücel idaresinde gerçekleştirdi. 3 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın CHP’li 6 meclis üyesiyle ilgili verdiği disiplin dilekçeleri görüşüldü. Yönetim, disiplin kararı vermeden önce grup karar defterinin incelenmesine karar verdi.

  • Ege Postası
  • 07.10.2021 - 18:23

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz yücel idaresinde gerçekleştirdi.

Saat 17.00’de başlayan ve yaklaşık 1 saat süren toplantıda CHP’li 32 milletvekilinin 8-9 Ekim’de İzmir’de geçekleştireceği saha çalışması, dün Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın CHP’li 6 meclis üyesiyle ilgili verdiği disiplin dilekçeleri ve 10 Ekim Pazar günü gerçekleştirilmesi planlanan İl Danışma Kurulu toplantısı masaya yatırıldı.

32 VEKİLDEN 2 GÜNLÜK YOĞUN MESAİ

CHP’li 32 vekil yarın İzmir’in Menemen, Aliağa, Kınık, Bergama, Bayındır, Tire, Kiraz ve Beydağ ilçelerinde saha çalışması gerçekleştirecek. İlçe ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, öncülüğünde gerçekleştirilecek. Edinilen bilgilere göre; toplantıda, saha çalışmasının programı görüşüldü ve programa son hali verildi. Geniş kapsamlı saha çalışmasına il yöneticileri de eşlik edecek.

Saha çalışmasında 7’şer kişiden oluşacak 30 grup sahada çalışacak. Her grubun başında 1 milletvekili, 1 ilk başkan yardımcısı, 1 ilçe başkanı, 1 meclis üyesi, 1 ilçe yöneticisi, kadın ve gençlik kollarından birer yöneticisi yer alacak.

2 günlük saha çalışmasının ayrıntılı programı ise şu şekilde;

8 EKİM CUMA

Programın ilk etabında 8 Ekim Cuma günü saha çalışması yapılacak ilçeler Menemen, Aliağa, Kınık ve Bergama olarak belirlendi. 

İlk olarak saat 10:00’da İzmir İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıda saha çalışmasına katılacak tüm vekiller ve il yöneticileri de yer alacak. 

Basın toplantısının ardından kendilerine eşlik edecek il yöneticileriyle birlikte çalışma yapacakları ilçeye hareket edecek olan vekiller, saat 12:00’de İlçe Başkanlığı ziyareti ile programlarına başlayacak. 

Ziyaretin ardından milletvekilleri ile beraberindeki il ve ilçe yöneticileri, kentin belirlenmiş merkezi noktalarında saha çalışması yapacak. Saat 16:00’da verilecek yemek molasının ardından, saat 17:30’dan 20:00’ye kadar köy ziyaretlerinde bulunacak.

CHP Heyeti’nin birinci günü, saat 21:00’de ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Nefes Marina’da düzenlenecek akşam yemeği ile tamamlanacak. Yemeğin ardından Kaya Termal Otel’de konaklamaya geçilecek.

9 EKİM CUMARTESİ

Milletvekilleri ikinci gün Bayındır, Tire, Kiraz ve Beydağ’da mesai yapacak.

Saat 12:00’de milletvekilleri ve il yöneticileri, İlçe Başkanlığı ziyaretleriyle başlayacakları çalışmalara, merkezi noktalarda yapacakları saha ziyaretleriyle devam edecek. CHP’nin saha programı 17:30-20:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek köy ziyaretleriyle son bulacak.

PAZAR GÜNÜ DANIŞMA KURULU MESAİSİ

Öte yandan toplantıda masaya yatırılan bir diğer konu da 10 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek İl Danışma Kurulu toplantısı oldu. Toplantıda son hazırlıkların üzerinden geçilip tüm hazırlıkların tamamlandığı öğrenildi.

6 İSİM TOPLANTI GÜNDEMİNDE

Toplantıda görüşülen bir diğer konu da dün Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın “grup kararına uymadıkları” gerekçesiyle bizzat İl Başkanı Yücel’e disiplin dilekçelerini verdiği CHP’li 6 meclis üyesi oldu. CHP’li Meclis üyeleri Ünal Işık, Emin Aksoy, Bengü Sayköse, Murat Serin, Cemal Çalışkan ve Nevin Mutlu’nun disiplin dilekçeleri de toplantıda görüşüldü. Edinilen bilgilere göre; yönetim, disiplin kararı vermeden önce incelemek üzere grup karar defteri incelenmek üzere istedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.