Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel’den iktidara tam kapanma tepkisi: Ya destek verin ya da istifa edin

İl Başkanı Yücel’den iktidara tam kapanma tepkisi: Ya destek verin ya da istifa edin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 17 günlük tam kapanma açıklamasına yönelik tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Yücel, “Tam kapanma, salgın bitirilsin, insanlarımız yaşasın diye yapılır. İmkanı olmayan, parası olmayan sürünsün, açlıktan ölsün diye değil. Millete bu zulme son verin! Ya insanlarımıza gerekli desteği açıklayın ya da istifa edin” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.04.2021 - 12:42

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanın Erdoğan, koronavirsle mücadele kapsamında Türkiye’nin 29 Nisan Perşembe saat 19.00’dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00 tarihleri arasında 17 günlük tam kapanmaya gidildiğini açıklamıştı.

Alınan tam kapanma kararı kamuoyundan sosyal ve ekonomik şartların karşılanmaması nedeniyle tepki gördü.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de 17 günlük kapanma kararı ardından ihtiyaç sahiplerine ve esnafa yönelik destek paketi açıklanmamasına tepki göstererek esnafın ve günlük kazanç ile geçinen insanların bu süreçte ne yapacaklarını, vatandaşın açlığa terk edildiğini ifade etti.

İl Başkanı Yücel sosyal medya hesabından, “ ya gerekli desteği verin ya da istifa edin” açıklaması yaptı.

Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Tam kapanma, salgın bitirilsin, insanlarımız yaşasın diye yapılır. İmkanı olmayan, parası olmayan sürünsün, açlıktan ölsün diye değil. Millete bu zulme son verin! Ya insanlarımıza gerekli desteği açıklayın ya da istifa edin, millete ettiğiniz zulüm son bulsun!

Zarar üstüne zarar eden esnaf, günlük kazancıyla karnını ancak doyuran boyacı, simitçi, sokak müzisyenleri ve tüm seyyar satıcılar… Nasıl bir iktidar, kendi insanlarını 17 gün boyunca açlığa terk eder? Bu insanlarımıza devlet desteği neden verilmiyor?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.