Dolar 32,3460
%0.3
Euro 35,1168
%-0.01
Altın 2.305,190
%1.21
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkanı Yücel'den ilçe kongreleri öncesi flaş mesaj

İl Başkanı Yücel'den ilçe kongreleri öncesi flaş mesaj

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe kongreleri öncesi örgüte mesaj verdi. Yücel, sosyal medyadan yaptığı ‘Youn sonu iktidar...’ başlıklı açıklamasında, “Kongrelerde aday olacak tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Verdiğimiz mücadelenin birbirimize karşı değil, Türkiye’nin içinde bulunduğu  çıkmazdan kurtulması için olduğunu ve kongrelerden parti olarak daha da güçlü  çıkacağımıza olan inancımı bir kez daha yineleriyorum” dedi. Yücel'den ilçe kongreleri öncesi flaş mesaj

  • Ege Postası
  • 11.12.2019 - 13:52

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler ilçe kongelerine çevrildi. 14 Aralık’ta üç ilçede kurulacak sandıkla başlayacak ilçe başkanlığı yarışı 27 Ocak’ta son bulacak. 

45 gün sürecek ilçe kongre süreci öncesi İl Başkanı Deniz Yücel, örgüte çok önemli mesajlar verdi. Yücel mesajında, delege seçilenleri kutlarken, kongrelerde aday olacaklara da başarılar diledi. Yücel ayrıca, kongerelerdeki mücadeleninin birbirlerine karşı değil, iktidar için olduğunu da vurguladı.

İşte Yücel’in o açıklaması;

“YOLUN SONU İKTİDAR...

Türkiye için verdiğimiz demokrasi ve adalet mücadelesi yolunda, demokrasiyi parti içinde yaşatmamıza vesile olan üyelerimizin, özgür iradelerini kullanarak, sandık başına gitmeleriyle mahalle delege seçimlerimizi tamamladık. 

Haklarının ve sorumluluklarının bilinciyle sandıklara giderek oy kullanan, aday olup kongre delegesi seçilen, tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum. 

Kongrelerde aday olacak tüm arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. 
Verdiğimiz mücadelenin birbirimize karşı değil, Türkiye’nin içinde bulunduğu  çıkmazdan kurtulması için olduğunu ve kongrelerden parti olarak daha da güçlü  çıkacağımıza olan inancımı bir kez daha yinelerken, kongrelerimizin İzmirimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. 

Tüm halkımıza söz veriyouz; kongrelerimizle güçlenerek, cumhuriyet, demokrasi, adalet ve ülkemize hizmet yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.