Dolar 32,3280
%0.24
Euro 35,0837
%-0.11
Altın 2.292,560
%0.66
Bist-100 8,98
%2

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İl Başkan Yardımcısı Çalışkan il başkan aday mı olacak'

İl Başkan Yardımcısı Çalışkan il başkan aday mı olacak'

CHP’de delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından gözler il ve ilçe kongrelerine çevrildi. İlçe kongreleri için adaylar nabız yoklarken il kongresi için flaş bir iddia ortaya atıldı. Kulislerde, İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan’ın il başkan adaylığı için nabız yokladığı konuşulmaya başlandı. İl Başkan Yardımcısı Çalışkan örgüt turunda...

  • Ege Postası
  • 02.12.2019 - 21:57

EGEPOSTASI- CHP'de çekişmeli geçen delege seçimlerinin ardından kongre hesapları yapılmaya başlarken, gönlünde başkanlık yatan isimler de nabız yokluyor. 
İl Başkanı Deniz Yücel yeni dönem için henüz resmi açıklamasını yapmasa da masadaki en güçlü isim olarak kulislerde konuşuluyor.

Ayrıca yönetime muhalif Mavi platformun adayı olacağına kesin gözüyle bakılan Devrim Barış Çelik de konuşlan bir başka isim.
Öte yandan kulislerde İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan’ın da adaylık için nabız yokladığı konuşulmaya başlandı.

İsmi son günlerde il başkan adaylığı için parti çevrelerinde konuşulan Çalışkan’ın örgüt turuna çıkması da iddiaları doğrular nitelikte.

İl Başkan Yardımcısı Çalışkan, delege arkadaşları Ertan Güneş, Hasan Tekel ve Hasan Aydın ile birlikte, ilçe ziyaretlerine çıktı. Çalışkan ve siyasi yol arkadaşları Selçuk ve Torbalı örgütlerini ziyaret ederek ilçe başkanları ve partililerle bir araya geldi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.