Dolar 32,5217
%-0.08
Euro 34,7710
%-0.27
Altın 2.420,420
%-0.4
Bist-100 9.713,00
%0.7

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İhraç kararı verilen başkan adayının cezası kaldırıldı!

İhraç kararı verilen başkan adayının cezası kaldırıldı!

CHP Gaziemir’de son ilçe kongresinde başkan adayı olan ve il disiplin kurulu tarafından partiden ihraç edilen Ali Rıza Türkmen hakkında YDK flaş bir karara imza attı. Türkmen hakkında verilen ihraç cezası kaldırıldı.

  • Ege Postası
  • 19.03.2021 - 21:49

CHP Yüksek Disiplin Kurulu(YDK) flaş kararlara imza attı. Gençlik kolları il kongresinde yaşanan arbede ve sonrasında basına saldırı olayında 7 partiliyi ihraç eden YDK, CHP Gaziemir’de son ilçe kongresinde başkan adayı olan ve il disiplin kurulu tarafından ihraç edilen Ali Rıza Türkmen hakkındaki dosyayı da görüştü.

Çevrim içi savunması alınan Türkmen’in ihraç cezası kaldırıldı. YDK, dosyada usul hatası olduğuna kanaat getirdi ve dosyayı düşürdü.

Türkmen, Gaziemir İlçe Kongresinde başkan adayı olmuş ve Kasım Özkan’a kaybetmişti. Türkmen daha sonra delege seçimlerinde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla başkan Özkan ve bazı partililer hakkında yargıya başvurmuştu.

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, Türkmen'in sosyal medyadan ve basın aracılığıyla yaptığı açıklamalar ve ortaya koyduğu iddialar nedeniyle partinin zarar gördüğü gerekçesiyle disiplin işlemi başlatmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.