Dolar 32,3658
%0.15
Euro 35,0442
%-0.06
Altın 2.325,090
%0.2
Bist-100 9,11
%0.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ’dan Foça Fransız Tatil Köyü açıklaması: Uzun süredir takip ediyorduk, hayırlı olsun

Hamza Dağ’dan Foça Fransız Tatil Köyü açıklaması: Uzun süredir takip ediyorduk, hayırlı olsun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'de 16 yıldır kullanılmayan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 11.02.2021 - 17:31

Hamza Dağ, yaptığı yazılı açıklamada, Foça Tatil Köyü’nün 16 yıldır kullanılmamasının İzmir'e hizmet etme noktasındaki herkesi olduğu gibi kendilerini de üzdüğünü belirtti.

İhale ile tatil köyünün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini hatırlatan Dağ, şunları kaydetti:

"Foça Fransız Tatil Köyü tekrar aktif hale gelecek ve bir turizm değeri olarak hem bölgeye hem de ülkemize katma değer sunacak, Foça ekonomisini canlandıracaktır. Bu süreçte emeği geçen bürokratlarımıza ve herkese İzmir adına şükranlarımı sunuyorum. Uzun süredir tatil köyünün eski güzel günlerine kavuşması için Ankara’da girişimlerimiz ve görüşmelerimiz sürmekteydi. Önce ihale, sonra da tekrar kullanılabilir hale gelene kadarki süreçte de daha önce olduğu gibi takibimizi sürdüreceğiz. Foça’mıza, İzmir’imize ve ülkemize inşallah hayırlı uğurlu olsun."

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini bildirmiş, konuya ilişkin ilan bugün Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.