Dolar 32,5063
%0.18
Euro 34,8067
%0.25
Altın 2.490,040
%1.13
Bist-100 9.546,00
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hamza Dağ: İzmir'de siyaset yapmak zor değil!

Hamza Dağ: İzmir'de siyaset yapmak zor değil!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, tv100'de Yerinde Siyaset programına konuk oldu. Hamza Dağ, "Ben İzmir'de yaşadığım için, burada siyaset ve yaşam çok zevkli. Bildiğim, tanıdığım bir şehir. Ne isteğini, ne istemediğini iyi biliyoruz kentin. AK Parti olarak İzmir'de siyaset yapmak zor değil, İzmir’de diyalog kuramayacağımız insan yok" dedi.

  • Ege Postası
  • 14.05.2022 - 16:41

EGEPOSTASI- AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, tv100'ün Yerinde Siyaset programının konuğu oldu ve Deniz Tural'ın sorularını yanıtladı.

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Hamza Dağ, "Siyasi parti olarak AK Parti’de başladım. AK Parti bize büyük bir imkan verdi, millete ben hizmet etmek istiyorum, bir çatı lazım diye düşündüğünüzde bu çatı olmayı, ‘Bir lidere ihtiyacım var bu lider kimdir?’ dediğinizde Recep Tayyip Erdoğan lider olarak en önde"  dedi. 

Dağ, "20 sene boyunca bu ülkeye çok büyük hizmetler yapmış, milletin teveccühünü kazanmış. Son seçimde yüzde 52 oy almış, yaptığı bütün işleri İstanbul İl Başkanlığı’ndan bugüne kadar yaptığı her işi istişare ile kararını veren bir liderimiz var." dedi.

"İZMİR'DE SİYASET YAPMAK ZOR DEĞİL"

Dağ, "Ben İzmir'de yaşadığım için, burada siyaset ve yaşam çok zevkli. Bildiğim, tanıdığım bir şehir. Ne isteğini, ne istemediğini iyi biliyoruz kentin. AK Parti olarak İzmir'de siyaset yapmak zor değil, İzmir’de diyalog kuramayacağımız insan yok. İdeolojik olarak oy tercihinde bulunan insanlar Türkiye’nin her yerinde var. Tüm siyasi partilerde var. Rakip partide İzmir’de sayı daha fazla olabilir ama bu iletişim kurmamızın önünde engel değil. Muhalefet ısrarla gerginlik var dese de insan ilişkilerinde eskiye nazaran daha iyi bir durumdayız. İzmir'de sorun yaşamıyoruz. İzmir'de yaşam ve siyaset çok eğlenceli" dedi

"TELEFON NUMARAM AYNI" 

Telefon numarasını siyasete girdiğinden beri değiştirmediğini belirten Dağ, "Telefon numaramı hiç değiştirmedim. 2002'de almıştım numaramı, aynısı duruyor. Arayanlara yoğunluk içinde cevap veremediklerim oluyor, cevap veremediklerime danışman arkadaşlarım mutlaka dönüş yapıyor. Benimle ilgili talepleri bana iletiyorlar, kendileri çözebiliyorsa onlar ilgileniyor." diye konuştu

"İSTİHDAM SORUNU KALMAYACAK"

Dağ , "Bergama'yı 2019'da kazandık. Bergama’da Millet Bahçesi verdiğimiz en önemli hizmetlerden birisi onu da hayata geçirmek için gayret sarf ediyoruz. Büyük aşama kat ettik, ihale yapıldı. Şimdi yer teslimi yapılacak. Bazı yerelde sorunlar var onları da aşacağız. Bergama Serbest Bölge, BESBAŞ dediğimiz en önem verdiğimiz işlerden birisi, sıkı takip ediyoruz. Onu hayata geçirdiğimizde zaten tarım var hayvancılık var, turizm var. BESBAŞ olduğu zaman bölge gençlerinin istihdam sorunu kalmayacak. " dedi.

"BU ÜLKEYE FAYDA SAĞLAMIYOR"

CHP'yi eleştiren Dağ, "CHP mantalitesi ne zaman kendi düşünceleri dışında yönetimde biri varsa "Bu ülkeye fayda sağlamıyor" diyor. 15 yıldır bu böyle, milletimiz bunlara teveccüh göstermiyor her seferinde sandıkta cevabını veriyor. 2023’te de verecektir." dedi

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.