Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hakkında disiplin soruşturması açılmıştı: CHP’li başkan ile ilgili karar belli oldu

Hakkında disiplin soruşturması açılmıştı: CHP’li başkan ile ilgili karar belli oldu

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle geçtiğimiz haftalarda hakkında disiplin soruşturması başlatılan CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar hakkında disiplin komisyonu kararını verdi.

  • Ege Postası
  • 30.10.2020 - 14:41

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda  sosyal medya paylaşımlarında partisini hedef alması ve partiyi küçük düşürmesi nedeniyle Tire İlçe örgütüne üye bir partilinin şikayeti üzerine Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar hakkında İl Yönetimi tarafından disiplin soruşturması açılmasına karar verilmişti.

 Soruşturma kararının ardından Şenoyar, yaptığı açıklamayla paylaşımlarında partisini ya da il yönetimini hiçbir şekilde hedef göstermediğini belirtmiş ve “Biz çiğ yemedik ki karnımız ağrısın.Yaptığım paylaşım zaten birilerini hedef gösteren siyasi bir paylaşım değildi” diyerek kendisini savunmuştu. Şenoyar ayrıca, özeleştiri de yaparak “İlçe Başkanlığı gibi bir makamı temsil ettiğim için söz konusu paylaşımı 5 dakika sonra kaldırdım” demişti.

Başkan Şenoyar, geçtiğimiz günlerde disiplin komisyonuna konuyla savunmasını yaptı.

Şenoyar’ın ifadesinde, partiyi hedef gösterecek ya da kamuoyu önünde zedeleyecek herhangi bir davranışta bulunmadığını belirtip “Eğer istiyorsanız kınama cezası verin” dediği öğrenildi.

Savunmayı dinleyen disiplin komisyonu Şenoyar’ın lehinde karar verdi. Komisyon, soruşturma dosyasının disipline sevkini gerektirecek herhangi bir durum bulunmadığına hükmetti ve Şenoyar’ı tutum ve tavırlarına dikkat etmesi konusunda uyardı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.