Dolar 32,5859
%0.22
Euro 34,8448
%0.52
Altın 2.417,090
%-0.65
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Hakaret içerikli' ses kaydı için ilçe başkanlığında kritik toplantı: Gruşçu sessizliğini bozdu

'Hakaret içerikli' ses kaydı için ilçe başkanlığında kritik toplantı: Gruşçu sessizliğini bozdu

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a yönelik galiz küfürler ettiği ve bu hakaretlerin de bir ses kaydının olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ses kaydının ne zaman alındığı bilinmezken, iddialarının ardından Gruşçu, ilçe binasında yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Gruşçu, yarın tekrar bir toplantı yapacaklarını daha belirtti.

  • Ege Postası
  • 16.11.2021 - 17:26

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI-CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, belediyelerde işe alımlarla ilgili olarak yaptığı konuşma İzmir gündeminde şok etkisi yarattı. 

Gruşçu'nun kayda ne zaman alındığı bilinmeyen bir ses kaydında partili bir gençle arasında yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a yönelik hakaret ve galiz küfürler içeren ses kaydı partide krize neden oldu.

Ses kaydı iddialarının ardından İl Başkanı Deniz Yücel konuya el koymuş ve bugün Çağrı Gruşçu ve yönetimiyle, il binadında olağanüstü toplantı yapmıştı. 

Toplantıda, Gruşçu'nun istifasının istendiği iddia edilirken toplantı sonrasında Gruşçu, ilçe binasına geçerek yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından ilk oturum toplantının bittiğini açıklayan Gruşçu, toplantıdan herhangi bir karar çıkmadığını söyledi. Sorulara yanıt vermeyen Gruşçu, “Bugünkü görüşmelerimiz sonuçlandı herhangi bir karar alınmadı. Yarın ilçe yönetimimiz ile bir görüşme daha gerçekleştireceğiz” dedi.

Öte yandan; parti kulislerinde istifa ettiği konuşulan Gruşçu, istifaya ilişkin herhangi bir açıklama yapmazken ses kaydını sızdırılmasına ilişkin yargı yoluna gideceklerini de söyledi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.