Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8098
%0.22
Altın 2.617,030
%0.24
Bist-100 9.474,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gültekin’den ‘şok’ karar! İl yöneticisini disipline gönderdi

Gültekin’den ‘şok’ karar! İl yöneticisini disipline gönderdi

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, CHP İzmir İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve 3 dönem CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Zeliha Avar’ı disipline sevk etti. Gültekin’in kararının nedeninin ise Avar ile arasında geçen tartışma olduğu öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2022 - 14:44

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve 3 dönem CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Zeliha Avar, ilçe başkanı Didem Gültekin’in talebi ve yönetim kurulunun oybirliğiyle disipline sevk edildi. 

Avar’ın disipline sevk edilme gerekçesinin ise CHP’nin İstanbul Maletepe’de düzenlediği "Milletin Sesi" mitingine giderken ilçe başkanı Gültekin ile yaşadığı tartışma olduğu ifade edildi.

Edinilen bilgilere göre; Avar miting alanına torununu da götürmek istedi ancak İlçe Başkanı Gültekin buna izin vermedi. Gültekin'in Avar'ın isteğini reddetmesi ve Avar’ın bu duruma itiraz etmesiyle ikili arasında tartışma yaşandığı belirtildi.

Tartışmanın ardından Avar’ın damadının da tartışmaya dahil olduğu, ilçe başkanı Gültekin’e hakaret ettiği ve bu nedenle her iki ismin ilçe yönetim kurulu tarafından disipline sevkine karar verildiği öğrenildi.

Konuyla ilgili görüşlerine başvurulan Avar, “Disipline verilmemle ilgili bir bilgim yok. Bunlar parti içi meseleler, bu konuyla ilgili partimi kamuoyu önünde konuşmam doğru değildir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.