Dolar 32,4913
%0.25
Euro 34,5862
%0.27
Altın 2.480,100
%-0.12
Bist-100 9.544,00
%-1.4

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan'dan İzmir çıkarması

Gençlik Kolları Genel Başkanı İnan'dan İzmir çıkarması

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan; doğup büyüdüğü, siyasete başladığı ve çeşitli görevler yaptığı şehri İzmir'de, bir dizi ziyaretlerde bulundu.

  • Ege Postası
  • 01.06.2021 - 17:25

Yoğun programına Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü'nde başlayan Eyyüp Kadir İnan, Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar ile bir araya geldi. Ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret etmek, Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları İlçe Başkanları toplantısına katılmak için il binasına gelen İnan'ı, binanın bahçesinde yüzlerce teşkilat mensubu karşıladı. Coşkulu karşılama sonrasında, İnan kendisini karşılamaya gelen teşkilat mensuplarına selamlama konuşması yaptı. İzmir Gençlik Kolları'nın İzmir ve Türkiye siyasetine çeşitli aktörler yetiştirdiğinden bahseden Genel Başkan İnan, yıllardır devam eden bu rüzgarın ve bu enerjinin artık Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak ile süreceğini vurguladı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan programlarına İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan'ı ziyaret ederek devam etti.

Teşkilatına birlik ve beraberlik mesajı

Günün son programlarına katılmak için il binasına dönen Eyyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. Son olarak, Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Eyyüp Kadir İnan, teşkilatına birlik ve beraberlik mesajları verdi. Gün boyu yoğun şekilde programı olan Gençlik Kolları Genel Başkanı'na, AK Parti MKYK üyesi Emre Cemil Ayvalı, Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Osman Şahin, Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Nur Çümen ve beraberindeki Gençlik Kolları MKYK Üyeleri eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.