Dolar 32,5509
%0.01
Euro 34,8696
%0.01
Altın 2.430,770
%0.03
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Geçen hafta kriz çıkmıştı: Buzlar eridi mi?

Geçen hafta kriz çıkmıştı: Buzlar eridi mi?

CHP İzmir İl Yönetimi, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’in yazılı savunması istemiş ve il yönetimi ile ilçe başkanlığı arasında ipler gerilmişti. Seçim ve sandık güvenliği toplantıları kapsamında dün il yöneticileri ziyaretler gerçekleştirirken Bayraklı ilçeyi de ziyaret ettiler. Toplantının ardından il yönetimi ile ilçe başkanı Didem Gültekin birlik ve beraberlik pozu verdi.

  • Ege Postası
  • 02.12.2022 - 12:18

EGEPOSTASI- CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin’in, saha çalışmalarına ağırlık vermediği, öbek çalışmalarında sıfır çektiği ve il yönetimin programlarına katılmadığı iddiası tartışılırken, kulislere yansıyan bilgilere göre, son olarak il yöneticileriyle Didem Gültekin arasında randevu krizi yaşandığı ve ileri sürülmüştü. Bu gelişme üzerine, CHP İzmir İl Yönetimi, CHP’li Gültekin’in savunmasını istemişti. 

Öte yandan,İl Başkan Yardımcıları Yasin Ergül, Fulya Alçay ve Aygül Eryılmaz, 30 ilçede seçim ve sandık gündemli toplantılar gerçekleştirdi. 

Bu kapsamda Bayraklı'yı da ziyaret eden seçim güvenliği komisyonu üyelerine CHP İzmir ikinci bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner de eşlik etti. 

Toplantının ardından krizin yaşandığı ilçede verilen birlik beraberlik pozu Sedredil Coşkuner ile Didem Gültekin arasında buzların eridiği şeklinde yorumlandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.