Dolar 32,3692
%0.16
Euro 34,9463
%-0.34
Altın 2.325,450
%0.22
Bist-100 9,09
%0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’deki ‘şikayet’ krizinin perde arkası

Gaziemir’deki ‘şikayet’ krizinin perde arkası

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın, yapılmasını istediği bazı projelerin komisyonlarda görüşüldüğü sırada CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın meclis üyelerini etkisi altına aldığını, bu nedenle de istediği önergeleri geçiremediğini öne sürerek İl Başkanı Deniz Yücel’e şikayet ettiği iddia edildi.

  • Ege Postası
  • 30.11.2021 - 15:51

EGEPOSTASI – Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda ile CHP Gaziemir İlçe Başkanı Kasım Özkan arasındaki gerilim sürüyor. Son olarak Başkan Arda’nın komisyonlarda meclis üyeleriyle sıkıntı yaşadığı gerekçesiyle Özkan’ı İl Başkanı Deniz Yücel’e şikayet ettiği iddia edilmişti.

Ege Postası’nın edindiği bilgilere göre, ‘şikayet’ krizinin perde arkası şu şekilde:

ÖNCE GENEL MERKEZ’E GİTTİ 

İddialara göre, yapılmasını istediği bazı projeler ve önergelerin komisyon tarafından sonuca ulaştırılamamasından yakınan Başkan Arda, soluğu Genel Merkez’de aldı. Arda’nın Özkan ve komisyondaki meclis üyelerini şikayet ettiği,  Genel Merkez’in de Arda’ya sorunun çözümü için İl Başkanı’yla görüşmesi yönünde telkinde bulunduğu öğrenildi.

BAŞKANLARDAN KRİTİK ZİRVE

Genel Merkez’in bu cevabı üzerine Arda’nın İl Başkanı Deniz Yücel’den randevu talep ettiği Yücel’in ise olumlu cevap verdiği, ancak toplantıda İlçe Başkanı Özkan’ın da bulunmasını istediği ifade edildi.

54 ÖNERGENİN 49’U KOMİSYONDAN GEÇMİŞ

Üç başkanın İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği kritik zirvede Bayındırlık ve İmar Komisyonu’nun masaya yatırıldığı gelen bilgiler arasında. Öte yandan Arda’nın gündeme getirdiği ‘önergelerin komisyondan geçmediği’ yönündeki iddialarının aksine 54 önergeden 49’unun komisyonlardan geçtiği belirtildi.

YÜCEL’İ İLÇE GRUP TOPLANTISINA DAVET ETTİ

Toplantıda ayrıca İlçe Başkanı Özkan’ın meclis üyelerini etkileme gibi bir durumun söz konusu olmadığını  belirttiği ve Yücel’i yarınki ilçe grup toplantısını idare etmesi için davet ettiği öğrenildi. Yücel’in ise toplantıya katılıp katılmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.