Dolar 32,3696
%0.16
Euro 34,9642
%-0.29
Altın 2.324,720
%0.19
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eski yöneticilerden Aslanoğlu’na sitem

Eski yöneticilerden Aslanoğlu’na sitem

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, il eski  yöneticileriyle il başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda, eski yöneticilerin görevden alınma yöntemi ve Deniz Yücel’in kendilerine söylediği sözleri hatırlatarak “oyalandık mı” siteminde bulunduğu ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 19.01.2023 - 10:12

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, geçtiğimiz günlerde yeni il yönetiminin atanmasının ardından dün akşam eski il yöneticileriyle il başkanlığında bir araya geldi.

Toplantıya eski yönetim kurulu üyelerinden yaklaşık 15 kişinin katıldığı ve kalanların da tepkilerini ortaya koymak amacıyla toplantıya katılmadığı belirtildi.

Aslanoğlu’nun görüşmede, eski yöneticilere “Siz başarılıydınız ama bir kan değişimi lazımdı” dediği iddia edilirken eski yönetimin ise “Bizi neden görevden aldınız? Eğer 'başarısızız' diye görevden alındıysak başta Deniz Yücel olmak üzere tüm milletvekilleri ve belediye başkanları da başarısızdır” diyerek sitem ettiği ifade edildi.

YÜCEL'İN O SÖZLERİNE HATIRLATMA

Eski il yöneticilerinin ayrıca il eski başkanı Deniz Yücel’in bir toplantıda kendilerine söylediği “Ben sizin arkanızdayım, başınızı öne eğdirmeyeceğim” sözlerini hatırlatarak “oyalamaya mı çalışıldık” tepkisi de gösterdiği ileri sürüldü.

Toplantıda bir başka yöneticisinin ise “Başkanım sizin bizi motive etmenize gerek yok. Biz zaten partimiz için çalışırız. Biz sadece görevden alınma yönteminin yanlış olduğunu düşünüyoruz” dediği ifade edildi.

Eski yöneticilerden bir başka ismin ise " 'Yönetimde güçlendirme yapacağız' dediniz. 20'den fazla kişiyi görevden aldınız. Beni ne kadar tanıdınız da listeye yazmadınız" dediği iddia edildi.

Yine başka bir yönetcinin "Daha bizi tanımadan görevden aldınız. Ülkem adına kaygılarım var. Çok çalıştık çok emek verdik" dediği Aslanoğlu'nun ise buna karşılık "Biz beraber çalışacağız, kol kola yürüyeceğiz" dediği aktarıldı.

'ÖRGÜT TARAFINDAN TANINMIYORLAR' ELEŞTİRİSİ

Toplantıda ayrıca yeni yönetime atanan isimlere de tepki gösterildiği, yönetime alınan isimlerin yarısının örgüt tarafından tanınmadığı noktasında eleştirildiği öğrenildi.

Öte yandan toplantının son bölümünde Aslanoğlu'nun eski yöneticilere "iki haftada bir toplanalım" önerisinde bulunduğu öğrenildi. 

Aslanoğlu'nun bu önerisindeki amacının ise eski yönetim bugüne kadar ne yaptı, yeni yönetim ne yapmalı ve nasıl çalışma yürütmeli olduğu belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.