Dolar 32,5462
%0
Euro 34,8303
%-0.1
Altın 2.430,280
%0.01
Bist-100 9.720,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEVA Konak kadın başkana emanet

DEVA Konak kadın başkana emanet

DEVA Partisi İzmir’de üçüncü ilçe kongresini Konak’ta gerçekleştirdi. Konak’ın Türkiye’nin bir yansıması olduğunu belirten DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen, “Demokrasi ve Atılım’ın Konaklıların hayatını nasıl değiştireceğini anlatacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 09.07.2021 - 10:23

Ali Babacan liderliğinde 2020 yılı Mart ayında Türk siyasi hayatına katılan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, İzmir’de de Ekim ayından bu yana İl Başkanı Seda Kaya Ösen’in çabalarıyla hızla teşkilatlanırken, Ödemiş ve Narlıdere’den sonra üçüncü ilçe kongresini Konak’ta gerçekleştirdi. Divan Başkanlığını İl Seçim İşleri Başkanı Onur İnci’nin yaptığı  kongrede Alev Deniz Şengör Özegeli, delegelerin tamamının oyunu alarak ilçe başkanlığına seçildi. Teşkilatlarında kadınlara özel bir önem veren DEVA Partisi, İzmir’in kalbini bir kadın başkana emanet etmiş oldu.

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, ilçe başkanlarıyla birlikte katıldığı kongrede Konak’a verdiği önemi gösterdi. İzmir’in parlayan yıldızı Konak’ın tarihi bir gününe tanıklık ettiklerini belirten Seda Kaya Ösen, “İzmir’e DEVA olmak için çıktığımız yolda mihenk taşımız olacak Konak ilçe kongremizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Hasan Tahsin’in bir ülkenin kaderini değiştirmek için can verdiği, Basmane’den Göztepe’ye, Alsancak’tan Kadifekale’ye, Ballıkuyu’dan Toros’a kadar her kesimden insanı bünyesinde barındıran Konak’ın adeta küçük bir Türkiye örneği olduğunu belirten Ösen, son yıllarda ekonomik olarak ciddi sıkıntılar yaşayan ilçenin mülteci ve göçmen sorunlarıyla da katlanarak artan bir darboğazdan geçtiğini söyledi.

Emin adımlarla yürüyoruz

Seda Kaya Ösen, kentsel dönüşümün tam anlamıyla gerçekleşmediği, eski yapılarla birlikte hayatın zorlaştığı bir ortamdan çıkış için gerçekleştirecekleri çözümlere odaklandıklarını vurgularken, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Konak’ın tüm sorunlarını yakından takip eden, bire bir yaşayan DEVA Partisi Konak İlçe teşkilatımız, tüm Konaklılara yüreğini açıyor. Konak İlçe Teşkilatımız, her üyesiyle bu ilçemizin 112 mahallesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamak adına canhıraş şekilde çalışarak Demokrasi ve Atılım’ın Konaklıların hayatını nasıl değiştireceğini anlatacak. Tüm Konaklıların dil, din, ırk ayırt etmeden, refah ve huzur içerisinde insan onurunu koruyup kollayan bir anlayışla yaşayacağı bir gelecek kuracağız. Bugün aynı zamanda okuduğum, yaşadığım ilçe Konak’ın DEVA’sı hazır demekten mutluluk duyuyorum.”

DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Ösen, il ve tüm ilçe teşkilatlarının aynı ideallere kenetlenmiş şekilde sorunları çözmek için emin adımlarla yürüdüğünü sözlerine ekledi.

DEVA Konak İlçe Yönetimi

DEVA Partisi’nin Alev Deniz Şengör Özegeli başkanlığındaki Konak İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Yaşar Mehmet Cezayirli, Osman Kerem Engin, Veysi Alp, Bayram Yeşilçam, Ali Rıza Uygur, Ulaş Demirtaş, Tuğçe İnalöz, Sabri Görken, Nazife Yurdem, Turgay Şenol, Seher Özyeşil, Tunahan Altınışık, Çağrı Zorbozan, Gökay Belketin, Oya Özlem Çuhacı Koman, Emir Yaman, Fatma İşlek, Mahmut Avcı, Mehmet Nuri Yerdelen.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.