Dolar 32,5547
%0.02
Euro 34,8959
%0.09
Altın 2.435,620
%0.23
Bist-100 9.645,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dervişoğlu’ndan ‘Şengül’ iddialarına yanıt: İYİ Parti’ye katılacağını umuyorum

Dervişoğlu’ndan ‘Şengül’ iddialarına yanıt: İYİ Parti’ye katılacağını umuyorum

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, geçtiğimiz yıl AK Parti’den ihraç edilen AK Parti İzmir İl eski Başkanı Aydın Şengül’ün İYİ Parti’ye katılacağı iddialarına yanıt verdi. Şengül ile görüştüklerini belirten Dervişoğlu, “İYİ Parti'ye katılımı ile alakalı olarak evet, böyle bir çalışmamız vardır. Aydın Bey’in İYİ Parti'ye katılmasının iktidar çevrelerinde birtakım sıkıntılar, panik yaratacağını da biliyorum. Bir şeyi yaparken de olgunlaşmasını bekleyecek tecrübeye sahibim. Sayın Aydın Şengül de kendi arkadaşlarıyla konuşuyor. Zamanı geldiğinde İYİ Parti'ye katılacağına dair umudum var" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.09.2022 - 14:57

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- AK Parti İzmir İl eski Başkanı Aydın Şengül, yaptığı bir telefon konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret içeren kelimeler kullandığı ortaya çıkınca geçtiğimiz yıl AK Parti’den ihraç edilmişti.

Şengül’ün ihracının ardından başka bir partiye geçip geçmeyeceği merak edilirken geçtiğimiz haftalarda, Şengül’ün İYİ Parti’ye geçeceği ve İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile görüştüğü iddia edilmişti.

Öte yandan; Dervişoğlu, Şengül’ün İYİ Parti’ye geçeceğine ilişkin iddialara yanıt verdi. İddiaları yalanlamayan Dervişoğlu, Şengül’ün İYİ Parti’ye geçmesi üzerine çalıştıklarını belirtti.

Şengül’ün İYİ Parti’ye geçmesi durumunda iktidar kanadında panik yaratacağını da belirten Dervişoğlu,  “Aydın Bey’le görüşüyorum. AK Parti'nin eski il başkanı ve milletvekili. Neresinden bakarsanız benim mevkidaşım olurlar. Görüşmem kadar doğal bir şey yoktur. İYİ Parti'ye katılımı ile alakalı olarak ise evet, böyle bir çalışmamız vardır. Aydın Bey’in İYİ Parti'ye katılmasının iktidar çevrelerinde birtakım sıkıntılar, panik yaratacağını da biliyorum. 15 günden beri konuşulan bir mesele. İncir çekirdeğini dolduracak bir şey ortaya konulamadı. Ben siyaseti şeffaf yapan biriyim. Vatandaştan gizli saklım yok. Bir şeyi yaparken de olgunlaşmasını bekleyecek tecrübeye sahibim. Sayın Aydın Şengül de kendi arkadaşlarıyla konuşuyor. Zamanı geldiğinde İYİ Parti'ye katılacağına dair umudum var" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.