Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Deprem dönemindeki tartışmayla gündeme gelmişti: Disiplin Kurulu Avar hakkında kararını verdi

Deprem dönemindeki tartışmayla gündeme gelmişti: Disiplin Kurulu Avar hakkında kararını verdi

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu, 30 Ekim 2020 depreminin ardındn deprem bölgesinde yaşanan tartışma sonrasında CHP Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Bölük’ün talebiyle kınama cezası istemiyle disipline sevk edilen CHP İzmir İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve Zeliha Avar hakkında kararını verdi. Kurul, somut herhangi bir delil bulunmaması gerekçesiyle Avar hakkında cezayı gerektirecek herhangi bir durum olmadığına karar verdi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2022 - 13:08

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Disiplin Kurulu, 30 Ekim 2020 depreminin ardındn deprem bölgesinde yaşanan tartışma sonrasında CHP Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Bölük’ün talebiyle disipline sevk edilen CHP İzmir İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi ve 3 dönem CHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Zeliha Avar hakkında kararını verdi.

Deprem bölgesinde yaşanan tartışma sonrası Başkan Bölük, Avar’ı İl Başkanlığı'na şikayet etmiş ve Avar, kınama cezası istemiyle disipline sevk edilmişti. 

Öte yandan; edinilen bilgilere göre; İl Disiplin Kurulu dün gerçekleştirdiği toplantıda Avar’ın dosyasını görüşerek kararını verdi.

Disiplin kurulu üyeleri oybirliğiyle Avar hakkında cezayı gerektirecek herhangi bir durum olmadığına karar verdi. Kararının gerekçesinin ise ortada tamamen söylemden kaynaklı bir durum olduğu ve somut herhangi bir delil bulunmaması olduğu belirtti.

YDK'YA TAŞINACAK

Kararın ardından ise CHP Bornova İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Bölük’ün konuyu CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK)'na taşıyacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.