Dolar 32,5487
%0.01
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.431,280
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delegeler o gün sandık başına gidecek: Menderes’te kongre tarihi belli oldu

Delegeler o gün sandık başına gidecek: Menderes’te kongre tarihi belli oldu

Geçtiğimiz hafta geçici yönetimin atandığı CHP Menderes’te gözler olağanüstü ilçe kongresinin ne zaman gerçekleştirileceğine ve başkanlık için kimlerin aday olacağına çevrilirken İl Yönetimi, olağanüstü kongrenin 20 Kasım Cumartesi günü yapılmasına karar verdi.

  • Ege Postası
  • 22.10.2021 - 13:38

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda CHP Menderes İlçe Örgütü’nde 8 ilçe yöneticisinin  istifa etmesiyle birlikte ilçede yönetim düşmüş ve CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK) kararıyla ilçeye geçici başkan olarak atanan isim 5 dönem ilçe başkanlığı yapmış Muammer Karabacak olmuştu. 

Atamanın ardından gözler, ilçede olağanüstü kongrenin ne zaman yapılacağına ve başkanlık için kimlerin aday olacağına çevrilmişti.

KONGRE TARİHİ BELİRLENDİ

Öte yandan; dün gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısının ardından kongre için tarih belirlendi. Menderes Olağanüstü İlçe Kongresi 20 Kasım Cumartesi günü belediyeye ait kongre ve nikah salonunda gerçekleştirilecek.

ADAYLIKTA KİMLERİN ADI GEÇİYOR?

CHP kulislerinde ilçe başkanlığı için ismi geçen aday sayısı dörde yüksel.  Kongrede adaylık için ön plana çıkan isimlerin Ferhun Baloğlu, Çağrı Çiftçi, Güler Yılmaz ve Ahmet İşler ‘in adı geçiyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.