Dolar 32,5920
%0.32
Euro 35,0059
%0.1
Altın 2.451,220
%0.62
Bist-100 9.792,00
%0.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'Çibel Protestosu'na disiplin hamlesi

'Çibel Protestosu'na disiplin hamlesi

Geçtiğimiz hafta Bayraklı’da Halk Konut Projesi kapsamında yeniden inşa edilecek Dilber Apartmanı’nın temel atma töreninde yaşanan arbede sonrası Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Yapılan görüşme sonrası CHP’li Özcan protestoya katılan parti üyeleri hakkında disiplin sürecinin başladığını duyurdu.

  • Ege Postası
  • 19.01.2023 - 09:46

EGEPOSTASI- Halk Konut Projresi kapsamında yeniden inşa edilecek Dilber Apartmanı’nın temel atma törenine ÇİBEL işçilerinin protestosu damga vurmuştu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla düzenlenen temel atma töreninde işçilerin CHP Liderine ulaşmaya çalışmaları sonrası yaşanan arbede İzmir gündemine oturmuştu. 

GÜMRÜKÇÜ VE ÖZCAN’DAN CHP LİDERİNE ZİYARET 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, yaşanan arbede sonrası CHP Genel Merkez’e Kılıçdaroğlu’nu ziyarete gittiler. 

Yapılan görüşmenin ardından, CHP Çiğli İlçe Başkanı Özcan, protestoda bulunan parti üyeleri hakkında disiplin sürecinin başlatıldığını duyurdu. 

Özcan’ın açıklaması şu şekilde; 

‘’Bayraklı’da 15 Ocak Pazar günü, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Halk Konut projesi kapsamında İzmir depreminde yıkılan Dilber Apartmanı’nın temel atma töreninde yaşananlar nedeniyle üzüntülerimizi belirtiyoruz. 

BU SAYGISIZLIĞI KABUL ETMİYORUZ 

Genel Başkanımıza yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Dün Ankara’da Genel Başkanımızla yaptığımız görüşmede üzüntülerimizi dile getirdim ve yürüteceğimiz süreç ile ilgili bilgi verdim.

DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLADI 

Çiğli İlçe Örgütü olarak o gün alanda bulunan ve olaylara karışan parti üyeleri ile ilgili disiplin sürecini başlattık. İncelemelerimiz ve disiplin süreci ile ilgili detaylı açıklama daha sonra yapılacaktır. 
Bu vesileyle bir kez daha Bayraklılı depremzedelere de üzüntülerimizi iletiyoruz, her daim yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.