Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin saha çalışmasına ‘kavga gölgesi’ düştü

CHP’nin saha çalışmasına ‘kavga gölgesi’ düştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl örgütünün saha çalışmaları kapsamında, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun dahil olduğu program öncesinde CHP’li İl Delegesi Aydın Sümbül ile Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan arasında kavga çıktığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 07.06.2021 - 17:28

EGEPOSTASI- Tam kapanmanın sona ermesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl örgütü, ilçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Saha çalışmaları kapsamında partinin İzmir milletvekilleri soruların yerinde çözümü için ilçe ziyaretlerine bugün başladı.

Öte yandan; CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun bugün gerçekleştirdiği Torbalı ziyaretinde bir kavga yaşandı.

Puçu’nun dahil olduğu çalışma öncesinde CHP Torbalı İlçe Başkanlığı önünde CHP’li İl Delegesi Aydın Sümbül ile Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan arasında yumruk yumruğa kavga çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; Sümbül ve Özgan arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı ve kavga, büyümeden partililer tarafından ayırıldı.

Kavganın ardından Purçu’nun da dahil olmasıyla birlikte taraflar arasında barış sağlandı ancak daha sonra Özgan’ın Sümbül hakkında suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.