Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’nin ‘Bakan Kurum’ tepkisine AK Parti'den yanıt: İzmir’in perişan halini…

CHP’nin ‘Bakan Kurum’ tepkisine AK Parti'den yanıt: İzmir’in perişan halini…

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katıldığı bir canlı yayında İzmir’e ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik sözlerine CHP İzmir milletvekillerinden tepki yağmıştı. Öte yandan; gelen tepkilere AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla yanıt verdi. Şahin, eleştiri oklarını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönlendirdi ve “İzmir’in perişan halini tüm halkımız görüyor, Tunç Soyer’in yönetemediğini batık olduğunu biliyor. CHP’li belediyeler çöp, çukur, çamur içerisinde” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.09.2022 - 18:09

EGEPOSTASI- Türkiye'de Yüzyılın en büyük konut projesi olarak gösterilen ve Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz günlerde detaylarını açıkladığı projeye ilişkin tartışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Projenin açıklanmasının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum katıldığı bir canlı yayında İzmir ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum açıklamasında, ‘’ ’İzmir beceriksizlik, liyakatsizlik ve algı oluşturularak işgal altındadır‘’ ifadelerini kullanmıştı. Ayrıca asgari ücretlilerin konut kredisini nasıl ödeyecek sorusuna, ‘’ Biraz eşinden, dostundan borç alarak, biraz belki ek mesai yaparak bu bedeli karşılayabilir" ifadeleriyle yanıt vermişti.

Kurum’un sözlerinin ardından CHP’den Kurum’a tepki yağmıştı.

Öte yandan; CHP’den gelen tepkilere, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin’den yanıt geldi.

Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada eleştiri oklarını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönlendirdi ve “Tüm hayatları rant ve rüşvet üzerine kurulu olanlar her zamanki gibi çalışan ve üreten AK Parti’yi çekemiyor! İzmir’in perişan halini tüm halkımız görüyor, Tunç Soyer’in yönetemediğini batık olduğunu biliyor. CHP’li belediyeler çöp, çukur, çamur içerisinde. Ha! Birde koku” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.