Dolar 32,3398
%0.18
Euro 35,1129
%-0.2
Altın 2.238,510
%-0.22
Bist-100 8,77
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu eleştirilerine yanıt: Bu korku sizi gönderinceye kadar takip edecek

CHP’li Yücel’den Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu eleştirilerine yanıt: Bu korku sizi gönderinceye kadar takip edecek

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün Bayraklı ve Menemen’de gerçekleştirdiği törenlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerine yanıt verdi. İzmir’in sahipsiz olmadığını söyleyen Başkan Yücel, Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’ndan korktuğunu ifade etti ve “Koruma orduları olmada, yalanlara sığınmadan, ülkeyi soyup soğana çeviren firavun özentilerinden korkmadan, milletiyle omuz omuza olan Kemal Kılıçdaroğlu korkusu, sizi sandıktan gönderinceye kadar takip edecek” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.11.2021 - 19:47

EGEPOSTASI- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün birinci etap deprem konutlarının anahtar teslim törenine katılmak ve bir dizi açılış gerçekleştirmek gerçekleştirmek için İzmir’e geldi.

Bayraklı ve Menemen’de konuşan Erdoğan’ın eleştiri oklarının hedefinde ise İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yer almıştı.

İzmir’deki sorunların çözülmemesi ve hizmetsizlik üzerinden Büyükşehir’e yüklenen Erdoğan, son günlerde artan döviz kurlarına getirilen eleştiriler üzerinden de Kılıçdaroğlu’nu hedef almıştı.

Sert bir dille eleştirilere yanıt veren Erdoğan, Kılıçdaroğlu için “Mandacı siyasetçi’ tanımlaması yapmış ve “Bunlara verilen görev, emperyalistlerin 1923’te bozulan oyununu 2023’te tekrar devreye almaktır. Milletimiz 2023’te tercihini mandacı ve iktisatçı siyasetçilerden değil büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasından yana kullanacağına inanıyorum” demişti. 

CHP KANADINDAN İLK YANIT YÜCEL’DEN GELDİ

Öte yandan; Erdoğan’a CHP kanadından ilk yanıt CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. 

Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıla Erdoğan’ın eleştirilerine yanıt verdi.

Başkan Yücel, Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’ndan korktuğunu ifade ettiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Gevrek tezgahlarına ‘yarım gevrek satılır’ ilanı astıran, askıda ekmek kuyruklarının baş mimarı, şekeri, kahveyi, yağı kotayla sattıran, dövizi kur, vatandaşı zam şampiyonu yapa ekonomist(!), partili Cumhurbaşkanı ‘İzmir’i sahipsiz bırakmadık’ buyurmuş.

Her ziyaretinizde trafiğini alt üst ettiğiniz, inşalarını bezdirdiğiniz güzel İzmir’in yerel yönetimlerini eleştirmeyi bırakın da; her geçen gün biraz daha fakirleştirdiğiniz milletin haline bakın.

Şahsım iktidarının başkanı İzmir’de konuşurken Euro 15, Dolar 12,5, çeyrek altın 1185 lira oldu. Ülkede gıda ürünleri karneyle satılacak durumdayken, zamlar yüzünden anneler, babalar evlatları bir şet isterse alamamanın üzüntüsünü yaşamamak için marketlere götüremezken; sarayın başı milletin cebinden yandaşı nasıl zengin ettiğini anlatıyor. 

Çöken ekonomiye, sarayın israfına, depremzedenin gasp edilen haklarına yanıt vermeyenler, Genel Başkanımızın adını destursuza almış ağzına.

Korkunuz öylesine büyük ki, dün beddua ettiği devlet liderlerini bugün kapılarda karşılıyor, yalvaran gözlerler üç-beş milyarlık yardımlar bekliyorsunuz.
Koruma orduları olmada, yalanlara sığınmadan, ülkeyi soyup soğana çeviren firavun özentilerinden korkmadan, milletiyle omuz omuza olan Kemal Kılıçdaroğlu korkusu, sizi sandıktan gönderinceye kadar takip edecek.

Bu cennet ülkenin ve aziz milletimizin, sizin şahsi ihtiraslarınızın, kaprislerinizin ve ülkeyi batıran ekonomi uzmanlığınızın kurbanı olmasına izin vermeyeceğiz.

Şunu da unutmayın! İşçileri ekmeğiyle tehdit ederek doldurmaya çalıştığınız meydanlar, sokaklar, dağlar, taşlar bile biliyor ki İzmir Hasan Tahsin’in ilk kurşunu sıktığı günden beri sahipsiz değildir. 

Daha ötesi, saltanatınız bitti ve siz gidiyorsunuz…”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.