Dolar 32,3336
%0.26
Euro 35,1187
%-0.01
Altın 2.302,480
%1.1
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den ‘Çeşme Projesi’ açıklaması: Çeşme’yi yok etmenize…

CHP’li Yücel’den ‘Çeşme Projesi’ açıklaması: Çeşme’yi yok etmenize…

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Danıştay 6. İdaresi’nin Çeşme Projesi’ne ilişkin “yürütmeyi durdurma” kararı verildiğini sosyal medya hesabından duyurarak, merkezi hükümeti hedef aldı. Yücel açıklamasında, ‘’ Çeşme projesinde ısrar eden sadece Saray ve onun şürekası. Neden acaba? Çeşme’yi yok etmenize izin vermeyeceğiz!’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 29.11.2022 - 17:11

EGEPOSTASI-  Danıştay 6. İdaresi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hayata geçirilmek istenen ve Ege Turizm Merkezi projesi içinde kalan ve 120 milyon metrekarelik alanı kapsayan Çeşme Projesi'ne ilişkin TMMOB, EGEÇEP, İzmir Barosu ve İzmir Tabip Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının açtığı davada verdiği “yürütmeyi durdurma talebinin reddi” kararını bozarak projede “yürütmeyi durdurma” kararı verdi. 

Israr eden sadece Saray ve onun şürekası

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Çeşme Projesi’nde ısrar eden merkezi hükümete tepki gösterdi. Yücel açıklamasında, ‘’ AKP iktidarının Çeşme’yi katledecek rant projesine, yargı “DUR” dedi. Bu projeye Doğa karşı, Halk karşı, ilgili Oda ve STK’lar karşı, Yargı karşı. Çeşme projesinde ısrar eden sadece Saray ve onun şürekası. Neden acaba? Çeşme’yi yok etmenize izin vermeyeceğiz! ‘’ ifadelerine yer verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.