Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den AK Parti’ye ‘kurtarılmış bölge’ yanıtı: Beceriksizliğini unutturma çabalarınız boşuna

CHP’li Yücel’den AK Parti’ye ‘kurtarılmış bölge’ yanıtı: Beceriksizliğini unutturma çabalarınız boşuna

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün Aralık ayı meclis toplantısında söylediği, “İzmir ve Foça kurtarılmış bir bölgedir” sözlerinin siyasetteki yansımaları devam diyor. Dün Başkan Gürbüz’ü sözlerini sert bir dille eleştiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve AK Partili yöneticilere yanıt CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. Yücel, Gürbüz’ün sözlerinin çarpıtıldığını ifade etti ve AK Parti’nin siyaset anlayışını eleştirerek, “Bu tür suni gündemler yaratarak İzmir’i germe, ekonomi kriz ve salgın yönetimi konusundaki beceriksizliğinizi unutturma çabanız boşuna “ dedi.

  • Ege Postası
  • 06.12.2020 - 11:40

EGEPOSTASI- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün Aralık ayı meclis toplantısında söylediği “Siyaset yapmayacağım ama memleketin de durumu ortadayken açıkçası Foça’da kurtarılmış bir bölgeyken, ben hep böyle söylerim ‘İzmir ve Foça kurtarılmış bir bölgedir’ sözlerinin artçıları devam ediyor.

Dün AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Gürbüz’ün sözlerini sert bir dille eleştirmiş ve “’İzmir ve Foça kurtarılmış bölgedir’ diyen CHP’li Başkan Gürbüz’e sormak lazı? Kimi, kimden, nasıl kurtardını? Kurtarmak halkın malını satmaya kalkışmak, halkı hizmetsiz bırakmak mıdı? Kusuru boyunu aşmış bu şahsa söylenecek tek söz vardır: Yazıklar olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Gürbüz’ün sözlerine AK Partili birçok yetkili de tepki göstermişti.

AK Parti kanadımdan yapılan eleştirilere CHP kanadından ilk yanıt ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi. Yücel, Gürbüz’ün sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek, “Tüm Foçalıların ve İzmirlilerin anladığı sözleri yine bir tek AKP’li yöneticiler anlamamış. Ya da anlamak işlerine gelmemiş. Kaçıncı keredir söylüyoruz anlamıyorsunuz! Bu tarz siyaset İzmir’de tutmaz, iktidarınızı da kurtarmaz.

Vatan haini alçak Fetö terör örgütü üyelerini devletin tüm kurumlarına yerleştiren, kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan'ı devletin televizyonuna çıkartan, terörist başı Apo'nun mektubunu televizyonlarda okuyan, devletin fabrikalarını bir bir satan bir anlayıştan geliyorsunuz, şimdi kalkmış vatan millet edebiyatı yapıyorsunuz. Hadi oradan! Bu tür suni gündemler yaratarak İzmir’i germe, ekonomi kriz ve salgın yönetimi konusundaki beceriksizliğinizi unutturma çabanız boşuna. Kimse merak etmesin” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.