Dolar 32,5194
%-0.08
Euro 34,7922
%-0.21
Altın 2.418,370
%-0.48
Bist-100 9.760,00
%1.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den AK Partili Dağ’ın ’skandal’ eleştirisine ‘pudra şekeri’ göndermesi

CHP’li Yücel’den AK Partili Dağ’ın ’skandal’ eleştirisine ‘pudra şekeri’ göndermesi

27 Nisan'da gerçekleşen Torbalı Belediye Başkanlığı seçimi üzerinden yapılan tartışmalar büyüyor. Son olarak seçimde yaşanan ‘telefon krizi’ üzerinden CHP’yi eleştiren Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den yanıt geldi. Yücel, Dağ’a uyuşturucu madde kullanırken görüntüleri ortaya çıkan AK Parti Genel Merkez’de büro elemanı olarak çalıştığı ve AK Partili Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu göndermesi yaptı.

  • Ege Postası
  • 29.04.2021 - 13:37

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un vefat etmesinin ardından 27 Nisan'da gerçekleşen belediye başkanı seçiminin yankıları devam ediyor. 

CHP’nin belediye başkan adayı Mithat Tekin'in 3. tur oylamada oyların salt çoğunluğunu alarak başkan seçildiği meclise damgasını vuran konu ise 'telefon krizi' olmuştu.

Cumhur İttifakı adayı Özgür Erman Çağlar, CHP'li meclis üyelerinin oy kullanma kabinine cep telefonuyla girip oylarının fotoğrafladıklarını iddia etmiş ve oturumda şerh konulmuştu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin dün gerçekleştirdiği basın toplantısında, seçim için dava açtıklarını söylemişti.

Öte yandan CHP’ye bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan gelmişti. Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP’nin sürekli skandallarla gündeme geldiğini belirtmişti.

AK Partili Dağ’a ilk yanıt ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi.

Başkan Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti Genel Merkez’de büro elemanı olarak çalıştığı ve uyuşturucu madde kullandığı görüntüler ortaya çıkınca iş akdinin feshedildiği ve AK Partili Dağ’ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu göndermesi yaptı.

Başkan Yücel, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Boğazlarına kadar yolsuzluğa, skandala batmış olanların, bu suçlamayı CHP’ye yapmaları kendi pisliklerini örtme çabasıdır. Skandal arıyorsanız; FETÖ’cüler üniversitelere rektör, orduya general, devlete bürokrat atansın diye referans olanlara, Millet işsizlikten, yoksulluktan intihar ederken, Millete açıkça küfür eden yandaş müteahhidin 425 milyon liralık vergi borcunu silenlere bakın. Bunlar da yetmediyse, Bakanlığını yaptığı kuruma kendi şirketinden dezenfektan satıp devleti zarara uğratanlara, büro elemanı maaşıyla köşeyi dönen ve pudra şekeriyle beslenen danışmanlarınıza bakın. CHP’yi ağzınıza almadan önce, artık boyunuzu aşan skandallarınızla yüzleşin. Yüzleşin ama bir kez olsun millete karşı o yüzünüzün kızardığını görelim, yüzsüzlüğünüzü değil!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.