Dolar 32,4973
%0.15
Euro 34,7712
%0.14
Altın 2.490,190
%1.13
Bist-100 9.549,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel’den AK Partili Dağ’a ‘yolsuzluk’ yanıtı:Yolsuzluk denilince akla gelen parti bellidir

CHP’li Yücel’den AK Partili Dağ’a ‘yolsuzluk’ yanıtı:Yolsuzluk denilince akla gelen parti bellidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın ‘Urla mektubu’ üzerinden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ye yönelttiği eleştirilere CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den sert yanıt geldi. 17-25 Aralık olaylarını hatırlatan Yücel, “Bu ülkede rüşvet ve yolsuzluk denince akla hangi partinin geldiği bellidir” dedi.

  • Ege Postası
  • 17.12.2020 - 17:46

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumunda gündeme getirilen Urla’ya yapılması planlanan akaryakıt istasyonu ve buna ilişkin Arif Akdemir ‘in İzmir büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yazdığı iddia edilen mektup kamuoyunda büyük tartışmalara neden olmuştu.

Akdemir, mektubunda ayrıca CHP İlçe Başkanı Özbadur ile ilgili önemli bir iddia da ortaya atarak, Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur’un Akdemir’e 250 bin lira karşılığında yardım teklif ettiğini iddia etmişti.   

Ortaya atılan rüşvet iddialarına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise sert bir dille eleştirmiş ve “İzmir’de CHP’li belediyelerde rüşvet, her işte bir prosedür haline gelmiştir” ifadelerini kullanmıştı.

17-25 ARALIK VURGUSU

Dağ’ın sözlerine cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’den yanıt gecikmedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yaptığı açıklamayla yolsuzluk denilince akla gelen partinin AK Parti olduğunu ifade etti ve 17-25 Aralık olayları hatırlattı.

Başkan Yücel, “Urla’da, neden ve ne amaçla yazıldığı bilinmeyen, hiçbir somut veriye dayanmayan bir takım iddialarla dolu ve bir kumpas amacı güttüğü açıkça gözüken mektubu Urla ilçe başkanımız yargıya taşıdı. Yargı bu konuda kararını verecektir. Bu ülkede rüşvet ve yolsuzluk denince akla hangi partinin geldiği bellidir. Böyle bir açıklamanın 17-25 Aralık haftasına denk gelmesi de ayrıca trajikomiktir” dedi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.