Dolar 32,3257
%0.23
Euro 35,0767
%-0.13
Altın 2.306,870
%1.29
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yücel: Bu ülkeye insanca yaşamı getireceğiz

CHP’li Yücel: Bu ülkeye insanca yaşamı getireceğiz

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, ‘Milletin Sesi’ isimli bir kahvaltı programı düzenledi. Programda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Bu ülkede 82 milyon vatandaşımızla birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanın, insanca yaşamanın mücadelesini veriyoruz. Birleşerek, büyüyerek, kucaklayarak bu ülkeye huzuru, barışı ve insanca yaşamı getireceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.06.2022 - 17:05

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Örgütü, Aliağa İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Milletin Sesi’ isimli dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Toplantıya ev sahibi CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın yanı sıra CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir Milletvekili Bedri Serter, İl Başkan Yardımcıları Sedrettin Coşkuner ve Özcan Durmaz, Foça İlçe Başkanı Ayla Yılmaz, Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, sendika ile STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Programda bir konuşma yapan İl Başkanı Yücel, “Bu ülkede 82 milyon vatandaşımızla birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamanın, insanca yaşamanın mücadelesini veriyoruz. Çocukların yatağa aç girmediği, annelerin, babaların çocuklarının ihtiyaçlarını karşılayabildikleri işçinin, emeklinin, emekçinin, memurun hayatını rahat bir şekilde idame ettirdiği bir Türkiye kurmak için mücadele veriyoruz. Birleşerek, büyüyerek, kucaklayarak bu ülkeye huzuru, barışı ve insanca yaşamı getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.