Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li vekiller ‘yerinde çözüm’ için sahada: Raporlar İl Başkanlığına sunulacak

CHP’li vekiller ‘yerinde çözüm’ için sahada: Raporlar İl Başkanlığına sunulacak

‘Tam kapanma’ sürecinin sona ermesi ve vaka sayılarında düşüşün başlamasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü, saha çalışmalarına hız verdi. Saha çalışmaları kapsamında CHP İzmir milletvekilleri, Torbalı, Urla, Menderes, Selçuk, Kemalpaşa, Menemen ve Aliağa’da 1 hafta boyunca dönüşümlü saha çalışması yapacak. Konuya ilişkin konuşan CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, sorunları yerinde tespit edeceklerini ve çalışmalar sonunda verilerin raporlaştırılıp İl Başkanlığına sunulacağını söyledi.

  • Ege Postası
  • 07.06.2021 - 12:53

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan ‘tam kapanma’ sürecinin sona ermesiyle birlikte ara verilen saha çalışmalarına yeniden Start veren 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Örgütü, saha çalışmalarına hız verdi.

Saha çalışmaları kapsamında, İl Başkanlığı koordinasyonunda partinin İzmir milletvekilleri, sahaya inerek sorunları yerinde tespit edip vatandaşlarla birebir iletişime geçecekler.

Saha çalışmaları kapsamında, milletvekilleri Torbalı, Urla, Menderes, Selçuk, Kemalpaşa, Menemen ve Aliağa’da 1 hafta boyunca dönüşümlü saha çalışması yapacak.

Çalışmaların içeriğine ilişkin bilgi veren CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, amacın sorunları yerinde tespit etmek ve vatandaşların sorunlarını birebir dinleyip çözümü için gereken adımların olduğunu ifade etti ve “Genel bir saha çalışması bu. Köylere de gideceğiz, muhtarlara, STK’lara ve esnafa gideceğiz. Bizimle görüşmek isteyen özel kişilerle de yani iletişime geçebileceğimiz herkese temas edeceğiz ziyaretler kapsamında. Gittiğimiz yerde eğer bir şehit ailesi varsa onları ziyaret edeceğiz. Bu toplumda sıkıntı çekmiş ya da çeken kim varsa gideceğiz. Bizim İzmir örgütümüz en diri ve en hazır örgüt. Partimiz zaten ülke genelinde çalışmalar yapıyor. Biz İl başkanımızın da koordinasyonuyla yerelde iktidar olduğumuz İzmir’de milletvekilleri olarak sahaya çıkıyoruz. Amacımız vatandaşımızla görüşüp sorunları yerinde analiz etmek. Varsa vatandaşlarımızdan talep ve önerilerini alacağız. Biz ardından bu çalışmaları raporlandırarak İl Başkanlığımıza sunacağız. Biz bu çalışmalar esnasında ilçe belediye başkanlarımız ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer ile de bir araya geleceğiz. Ben bugün Urla’dayım, nasip olursa Cuma günü Selçuk’ta olacağım. Biz nerede ihtiyaç varsa 1.-2. bölge ayrımı yapmadan oraya gideceğiz. Çünkü bazı ilçelerimizde köy sayıları yüksek ve oralar için de özel bir çalışmamız olacak” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.