Dolar 32,4698
%-0.05
Euro 34,7775
%-0.56
Altın 2.443,820
%0.31
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Torun ve Ağbaba İzmir’e geliyor

CHP’li Torun ve Ağbaba İzmir’e geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile Veli Ağbaba, yarın İzmir’e geliyor. Torun ve Ağbaba'nın, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarıyla Asansör'de bir araya geleceği ve İl Başkanlığı’nın kamu çalışanlarının sorunlarına dikkat çekmek için düzenleyeceği basın açıklamasına katılacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 16.03.2022 - 14:09

EGEPOSTASI - CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yarın İzmir'e geliyor.

Torun ve Ağbaba İzmir'de ilk olarak CHP İzmir İl Başkanlığı'nın kamu çalışanlarının içinde bulunduğu sorunlara değinmek için düzenleyeceği basın açıklamasına katılacak. Konak Meydanı Gazeteci Hasan Tahsin İlk Kurşun Anıtı önünde yapılacak basın açıklaması saat 13.00’te başlayacak. 

Basın açıklamasında sözleşmeli memur personele kadro verilmesi, sosyal denge tazminatındaki üst sınırın kaldırılması, toplu sözleşmelerde yaşanan sıkıntılar ve tüm kamu emekçilerine 3600 ek gösterge hakkı tanınması konularına değinilmesi bekleniyor. 

BAŞKANLAR ZİRVESİ

Basın açıklamasının ardından Torun ve Ağbaba, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ilçe belediye başkanlarıyla Tarihi Asansör'de yapacağı toplantıya katılacak. Saat 14.00'te başlaması beklenen toplantıda Soyer ve ilçe belediye başkanlarının kentteki projelerle ilgili, Yücel'in ise saha çalışmalarıyla ilgili Genel Başkan Yardımcılarına rapor vereceği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.