Dolar 32,5728
%0.1
Euro 34,9833
%0.44
Altın 2.428,800
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Taş’tan ‘benzinlik’ iddialarına tepki: Kumpas girişimlerine izin vermeyeceğiz

CHP’li Taş’tan ‘benzinlik’ iddialarına tepki: Kumpas girişimlerine izin vermeyeceğiz

CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, FETÖ firarisi Emre Uslu’nun Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan hakkında ortaya attığı iddiaları sosyal medyadan paylaşan Buca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İzzet Pilgir’e tepki gösterdi. Taş, “Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimize çirkin saldırıların bir yenisiyle daha karşı karşıyayız. Yalan, iftira ve kumpaslarla siyaset yapmayı kendine ilke edinmiş bazı kişiler, FETÖ odaklı sosyal medya trollerinin açıklamalarını referans alarak şeffaf ve ilkeli çalışma yürüten belediyemizi hedef alarak aslı astarı olmayan ifadeler kullanmıştır. Sözde Bucalı'ya hizmet için meclis üyeliği yaptığını ifade eden, iftirayı kendine ilke edinmiş bu kişinin, muhalefet ahlakından uzak ifadelerle kimlere hizmet ettiği ortadadır. Sayın belediye başkanımız Erhan Kılıç, yaşanan çirkin saldırının ardından yaşanan tüm olayları bütün şeffaflığıyla ortaya koymuştur. CHP olarak, dün olduğu gibi bugün de terör örgütüne hizmet edenlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.Kimsenin hizmetten başka kaygısı olmayan yerel yönetimlerimize yönelik FETÖ odaklı kumpas girişimlerine izin vermeyeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.03.2021 - 18:24

EGEPOSTASI- Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) firarisi Emre Uslu, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan ile ilgili sosyal medyadan bir takım iddialarda bulundu. FETÖ’cü Emre Uslu’nun, Buca Belediyesi hizmet binası karşısında yer alan milyonlarca lira değerindeki benzinliğe, "CHP’li belediyenin ruhsat oyunlarıyla Tuncay Özkan’ın çöktüğünü ve konunun da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kadar ulaştığını" iddia etmişti. FETÖ firarisi Uslu’nun bu iddialarını ise Buca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi İzzet Pilgir, sosyal medyadan paylaşarak, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’tan konuya ilişkin cevap beklediğini ifade ederek tepki göstermişti. 

İddialara yaptığı yazılı açıklama ile yanıt veren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, bahse konu akaryakıt istasyonunun kiracılık sözleşmesi 2022 yılına kadar devam edeceğini belirtmiş ve  “FETÖ’cü meczubun bu iğrenç iftiralarla dolu sosyal medya paylaşımının ardından kendisinin sosyal medya hesabını takip ettiği anlaşılan AK Partili bir Buca Belediye Meclis Üyesi de onun paylaşımlarını sorgulamaksızın paylaşarak kirli oyuna hizmet etmiş ve bizlerden açıklama beklemiştir. Buca Belediyesi, almış olduğu her kararda kamu vicdanını ve hemşehrilerinin çıkarlarını ön planda tutup, şeffaflık ilkesinden dün olduğu gibi bugün de yarın da asla ödün vermeyecektir” demişti.

Başkan Kılıç’ın ardından ortaya atılan iddialara bir yanıt da CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş’tan geldi. CHP’li Taş yazılı açıklama yaparak sert ifadelerle AK Partili Pilgir’e yüklendi.

Taş, iddiaların ortaya atıldığı zamanın manidar olduğunu belirtirken iddialara adı karışan meclis üyesinin özür dilemesi gerektiğini söyledi.

“FETÖ ODAKLI SOSYAL MEDYA TROLLERİNİ REFERANS ALARAK”

“Muhalefet ahlakından uzak ifadelerle kimlere hizmet ettiği ortadadır” diyen Taş, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Partimize ve belediyemize yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum. Halkın gözünden düşen ve dolayısıyla iktidardan düşeceği korkusu yaşayanların, tamda bir kokain partisi sonrasında,  yerel seçimlerinden bugüne başarıyla hemşehrilerine hizmet etmek için çalışan Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimize çirkin saldırıların bir yenisiyle daha karşı karşıyayız.  Yalan, iftira ve kumpaslarla siyaset yapmayı kendine ilke edinmiş bazı kişiler, FETÖ odaklı sosyal medya trollerinin açıklamalarını referans alarak şeffaf ve ilkeli çalışma yürüten belediyemizi hedef alarak aslı astarı olmayan ifadeler kullanmıştır.  Sözde Bucalı”ya hizmet için meclis üyeliği yaptığını ifade eden, iftirayı kendine ilke edinmiş bu kişinin, muhalefet ahlakından uzak ifadelerle kimlere hizmet ettiği ortadadır. Sayın belediye başkanımız Erhan Kılıç, yaşanan çirkin saldırının ardından yaşanan tüm olayları bütün şeffaflığıyla ortaya koymuştur. CHP olarak, dün olduğu gibi bugün de terör örgütüne hizmet edenlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz. Herkes bilmelidir ki, hiçbir karanlık kamuoyu çalışmaları hedefine ulaşamayacaktır. Kimsenin hizmetten başka kaygısı olmayan yerel yönetimlerimize yönelik FETÖ odaklı kumpas girişimlerine izin vermeyeceğiz.” 

“HODRİ MEYDAN”

Pilgir’e yönelik eleştirilerini sürdüren Taş, “Bir bakalım kimmiş referans alınan, neye hizmet etmiş, nerede yaşıyor. Sadece ve sadece FETÖ tarafından özel olarak yetiştirilmiş ve zamanında FETÖ örgütüne hizmet etmesi içinde devlet yapılanmasına dahil edilmiş Emre Uslu’yu kendisine referans almış ( ki buna da çok şaşırmamak lazım), daha öncede asılsız ve kanıtlayamacağı bir çok iftirada bulunmuş olan, yüzsüzlükle ispat etme gereği bile duymayan, saygısızlıkta sınır tanımayan AK Partili Meclis Üyesinin, tarih tarih gerçekleri açıklayan Belediye Başkanına ve adını bu kirli kumpasa ve iftiraya dahil ettiği Milletvekilimize, daha da önemlisi, yokluğa yoksulluğa mahkum ettikleri gerçeğini karartmak için yapay gündemlerle, algı yaratıp oyalamaya çalıştığı,  bu halka özür borcu vardır. Halkının gözünden düşmüş, dahası iktidardan düşeceği korkusu taşıyanların iftiraları, yaşattıkları her çirkinliği örtmek için hemen bir kumpasa başvurduklarının farkında olunmadığını mı zannediyorlar. Yoksa kendileri de pudra şekerini ağız yoluyla değil de, burun yoluyla mı tüketiyorlar. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız, o yüzden ne yaparsanız yapın, ne halka hizmet etmekten, ne şeffaflıktan, ne halkçı yönetim anlayışından CHP’li belediyeleri vazgeçiremeyecekler, hodri meydan. Siz önce halktan aldıklarınızın, yok ettiğiniz hayatların, yarattığınız karanlığın, işçilere, kadınlara, esnafa yaşattıklarınızın hesabını nasıl vereceksiniz onu düşünün. Yönetemiyorsunuz, korkuyorsunuz ve düşüyorsunuz. Düştükçe,  tam da  zihniyetinize uygun bir şekilde  iftiralara, yalanlara, kumpaslara tutunuyorsunuz. Sizde haklısınız tabi,  çünkü hiçbir korkuya benzemez halkını satanın korkusu.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.