Dolar 32,5869
%0.35
Euro 34,7287
%-0.01
Altın 2.498,520
%0.56
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Sındır yeni üyelere rozet taktı; Saflarımızı sıklaştırıyoruz

CHP’li Sındır yeni üyelere rozet taktı; Saflarımızı sıklaştırıyoruz

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Tire İlçe Örgütü tarafından gerçekleştirilen üye katılım töreninde, farklı partilerden istifa ederek CHP saflarına katılan yeni üyelere rozetlerini taktı ve kendisini tek başına devlet olarak gören arkaik zihniyetle mücadeleden asla ödün vermeyeceklerini söyledi.

  • Ege Postası
  • 22.03.2021 - 09:18

Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla gerçekleşen törende konuşan Sındır, “CHP ailemize katılan ve bizleri yol arkadaşı, dava arkadaşı seçen vatandaşlarımızla birlikte ülkemizin aydınlık geleceğini yeniden inşa edeceğiz. CHP olarak Geniş tabanlı bir uzlaşmayı sağlayarak tarımı bitiren, esnafın, emeklinin, memurun, işçinin, emekçinin sıkıntılarını, taleplerini görmezden gelen, kadın, çevre ve hayvan haklarını yok sayan AKP iktidarını sandıkta yerle yeksan edeceğiz” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZ ÖNDERLİĞİNDE HEDEFLERİMİZE YÜRÜYORUZ”

Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanan insanların CHP'ye üye olmalarından gurur duyduklarını ifade ederek sözlerine başlayan Sındır, “Siyaset halka, topluma yapılır. Yeni üyelerimizle birlikte artık daha güçlüyüz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde birbiriyle kucaklaşan, kaynaşan, parti kültürünü yaşatan bir anlayışla hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Bugün burada toplumun tüm kesimlerinden ve farklı meslek kollarından vatandaşlarımızın olduğu bir üye katılım töreni gerçekleştiriyor, saflarımızı sıklaştırıyoruz. Siyaset sadece siyasetçilerin eline bırakılamayacak kadar önemlidir. Toplumun tüm kesimlerinin siyasette temsil edilmesi, siyasette var olması çoğulcu demokrasi için olmazsa olmazdır. Farklı siyasi partilerden ayrılarak CHP ailemize katılan ve bizleri yol arkadaşı, dava arkadaşı seçen vatandaşlarımızla birlikte ülkemizin aydınlık geleceğini yeniden inşa edeceğiz. Tire’mizde birkaç ay içinde 200’e yakın üye katılımı oldu. Tire’mizde de, İzmir’imizde de, yurdumuzun dört bir köşesinde ailemiz büyüyor. Partimizi ilk seçimde iktidara taşıyacağız” dedi.

“ÇOKÇA ÜRETECEK, HAKÇA BÖLÜŞECEĞİZ”

Üretimde, bölüşümde ve yönetimde Türkiye’nin uygar dünyanın gerisinde kaldığını ifade ederek sözlerine başlayan Sındır, “Demokrasiyi sadece kağıt üstünde bırakan, ekonomik bağımsızlığımızı uluslararası sermayeye ve yandaşlara peşkeş çeken, siyasi ikbali için kamplaşmayı, kutuplaşmayı ve ayrışmayı ilke edinen tek kişilik saray hükümeti Türkiye’yi üretimde, bölüşümde ve yönetimde uygar dünyanın gerisinde bıraktı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak geniş tabanlı bir uzlaşmayı sağlayarak tarımı bitiren, esnafın sorunlarını, emeklinin sıkıntılarını umursamayan, memurun, işçinin, emekçinin taleplerini görmezden gelen, kadın, çevre ve hayvan haklarını yok sayan AKP iktidarını sandıkta yerle yeksan edeceğiz. Türkiye’mizi hak ettiği yere, saygın ülkeler arasına yine taşıyacak, vatandaşlarımızı huzur ve refahla yeniden buluşturacağız. Kendisini tek başına devlet olarak gören arkaik zihniyetle mücadeleden asla ödün vermeden; ülkemizin ekonomik anlamda uçuruma sürüklenmesinin nedeni bu ucube başkanlık rejimine kati suretle son verecek, güçlendirilmiş parlamenter sisteme yeniden geçeceğiz. Cumhuriyetimizin ilk yıllarında olduğu gibi ayağa kalkacak ve üretmeye başlayacağız. Çokça üretecek, hakça bölüşeceğiz” dedi.

Yarın seçim olacakmış gibi örgüt olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten CHP Tire İlçe Başkanı Şenoyar, "üye sayımız her geçen gün artırıyor ve seçimler yarın olacakmış gibi hazırlıklarımızı, örgütlenmemizi gerçekleştiriyoruz. Tire örgütü olarak iktidara daha da güçlenerek yürüyoruz. İlçe yönetimimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, partili yoldaşlarımızla birlikte Tire'de ayak basmadık köy, çalmadık kapı bırakmamak için çalışıyoruz" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.