Dolar 32,5044
%0.18
Euro 34,7458
%0.07
Altın 2.491,990
%1.21
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Polat ile AK Partili Kaya arasında 'Tunceli' polemiği

CHP’li Polat ile AK Partili Kaya arasında 'Tunceli' polemiği

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, günlerdir Tunceli’de devam eden orman yangınlarını incelemek için bölgeye gitti. Polat, yangın bölgesinden AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya tepki göstererek, Milas’ta yangınlarda köylere, sahil beldesinde köylere giden Atilla Kaya kardeşim… İzmir Milletvekili değerli kardeşim. Milas da Türkiye Cumhuriyeti’nin vatan parçasıdır. Munzur Vadisi de Kutuderesi de Sultanbaba Dağı etekleri de... Burada da yangın var. Aynı duyarlılığı senden buraya da bekliyorum” dedi. AK Partili Kaya'nın CHP'li Polat'a yanıtı gecikmedi. Kaya, 1996-1997 yılları arasında Tunceli'de komando olarak askerlik yaptığını ve bölgeyi iyi bildiğini belirterek, "Tunceli'ye ve güzel insanlarına selam olsun" yanıtını verdi.

  • Ege Postası
  • 01.09.2021 - 12:40

EGEPOSTASI- TBMM Çevre Komisyonu Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat günlerdir Tunceli’de günlerdir devam eden orman yangınlarını yerinde incelemek amacıyla yangın bölgesine gitti.

CHP'li Polat, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya çağrıda bulundu.

Polat, “Milas da Munzur Vadisi de Türkiye Cumhuriyeti'nin vatan toprağı. Burada da yangın var. Aynı duyarlılığı bekliyorum. Etiket yapan Grup Başkanvekilin vardı onu da al gel. Sizi bu dağlara da bekliyoruz" dedi.

Polat sözlerini şöyle sürdürdü;

"Milas’ta yangınlarda köylere, sahil beldesinde köylere giden Atilla Kaya kardeşim… İzmir Milletvekili değerli kardeşim. Milas da Türkiye Cumhuriyeti’nin vatan parçasıdır. Munzur Vadisi de Kutuderesi de Sultanbaba Dağı etekleri de… Burada da yangın var. Aynı duyarlılığı senden buraya da bekliyorum. Şimdi ben Kutuderesi’ne gidiyorum. (İzmir Büyükşehir Beleidyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal'ı kastederek) O bir etiket yapan Grup Başkanvekilin vardı, adını bilmiyorum Hızlı mıydı neydi? Onu da al seni bu dağalar abekliyoruz. Selamlar.” 

KAYA'DAN ASKERLİK FOTOĞRAFI İLE YANIT

CHP'li Polat'ın "dağlara gel" çağrısına AK Partili Kaya'dan askerlik göndermeli yanıt geldi. Askerliğini Tunceli'de komando olarak yaptığını belirten AK Partili Kaya şu ifadeleri kullandı,

"Sn.Polat, Tunceli'den, Munzur ve Kutuderesi'nden bahsetmiş, beni oralara davet etmişsiniz. 1996-1997'de, vatani görevimi o dağlarda ifa ettim. Bölgeyi iyi bilirim. Komando Bölüğümüz ile kışın 3 haftasını da Kutuderesi'nde geçirdim.  Tunceli'ye ve güzel insanlarına selam olsun."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.