Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li İlçe Başkanı’ndan skandal paylaşım: AK Partili kadınlardan sert tepki!

CHP’li İlçe Başkanı’ndan skandal paylaşım: AK Partili kadınlardan sert tepki!

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar'ın yarı çıplak bir kadın ile ‘Dikkat çekme’ yazılı haber paylaşımına tepki göstererek, ‘’CHP Tire İlçe Başkanı’nın kadın cinsiyeti üzerinden mesaj verme çabası, acziyet olduğu kadar; hemcinslerimize hakarettir’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 08.10.2021 - 15:06

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın, ilçedeki mermer ocakları ile ilgili haber paylaşımında, habere dikkat çekmek için yarı çıplak kadın görseli kullanmasına, AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Büyükdağ, şu ifadeleri kullandı;

‘’CHP saflarından utanmaz, arlanmaz bir paylaşım daha...! İzmirli kadınları, özgürlük kisvesi altında, yıllarca sadece dış görünüşü üzerinden değerlendiren bu zihniyet; şimdi de yaptığı siyasete dikkat çekmek için ‘kadın figürünü” araç olarak kullanmıştır. CHP Tire İlçe Başkanı’nın kadın cinsiyeti üzerinden mesaj verme çabası, acziyet olduğu kadar; hemcinslerimize hakarettir! Kadınlarımızı koydukları yeri, bu paylaşımlarıyla bir kez daha açıkça göstermişlerdir! Şiddetle kınıyor ve kadınlarımızdan özür dilemelerini bekliyoruz!’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.