Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Halis’ten MHP’nin rozet törenine cevap:Böyle bir istifa yok

CHP’li Halis’ten MHP’nin rozet törenine cevap:Böyle bir istifa yok

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, MHP’nin CHP’den istifa eden 15 isme parti rozeti taktığı törene ilişkin Egepostası’na konuştu. İlçe yönetimine gelen istifa olmadığını ifade eden Başkan Halis, ‘’Benim böyle bir bilgiden haberim yok. Bize böyle bir istifa da gelmedi’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 02.12.2021 - 15:09

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) İzmir İl Başkanlığı bugün, partinin Ödemiş İlçe Teşkilatı’nda partiye yeni üye olan 16 ismin rozet takma törenini gerçekleştirdi.

Törende konuşan MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP’ye üye olan isimlerin CHP ve İYİ Parti’den istifa ederek partilerine geçtiklerini belirttiği konuşmasında, ‘’ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir il başkanlığına katılımlar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde CHP Ödemiş Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ederek MHP’ne katılan Özgür Günlü’nün ardından bugün de CHP’den istifa eden 15 kişi MHP’ye katıldı. MHP Ödemiş İlçe teşkilatından düzenlenen törende rozet takılan yeni MHP’liler bozkurt selamı verdiler. CHP ve İP’den istifa ederek aramıza katılan arkadaşlarımızı yürekten
kutluyorum. Bundan sonra omuz omuza mücadele edeceğiz. Davamıza ve teşkilatımıza güç kattılar. Geleceğin Büyük Türkiyesi için hep birlikte yürüyüp zafere ulaşacağız” demişti.

‘’BİZE BÖYLE BİR İSTİFA GELMEDİ’’

Öte yandan; rozet takma törenine ilişkin Egepostası’na konuşan CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, kendisine gelen istifa olmadığını belirtti ve Günlü’nün istifasında bir ayrıntıya dikkat çekti.

İlçe yönetimine gelen istifa olmadığını ifade eden Başkan Halis, ‘’Benim böyle bir bilgiden haberim yok. Bize böyle bir istifa da gelmedi. Partiye geçen isimlerin CHP’li olduklarını teyit edecek bir bilgi yok ama orada bir düzeltme yapmak isterim. Geçen hafta içerisinde ilçe gençlik kolları yönetiminin istifası olmuştu. İlçe gençlik kolları yönetimi istifa edince ilçe yönetimi kendiliğinden düşmüştür ve ilçe gençlik kolları başkanı bir parti üyesi pozisyonuna düşmüştür. İlçe gençlik kolları başkanımızın başkanlığının düşmesinin ardından arkadaşımız partimizden istifa etmiştir ve o partiye gitmiştir. Yani kendisi başkanken istifa etmemiştir. Bu ayrıntıya dikkat edelim’’ dedi.

TANIDIK TEK BİR İSİM VAR

Rozet takma törenine katılan isimlerden örgütlerinde tanıdık similar olmadığını belirten Halis, ‘’Ben o resmi gördüm. O resim içerisinde sadece önceki gençlik kollarını gördüm. Orada ikinci bir isim görmedim. İsimlerin kim olduğunu bilmiyorum ve şu ana kadar bizim elimize ulaşmış bir isim söz konusu değil’’ diye konuştu.

YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

CHP’nin Ödemiş’teki üye sayısı hakkında da bilgi veren Başkan Halis, ilçe  gençlik kolları yeni yönetiminin de yakın zamanda göreve başlayacağını belirtti ve şunları söyledi; ‘’Şu anda 4 bini geçen üye sayımız var. Biz istifa eden gençlik kollarımızla ilgili yeni bir oluşumu tamamladık. Birkaç gün içerisisnde gençlik kolları başkanımızı da kamuoyuyla tanıştıracağız. Partiye daha sahip çıkacak, davasına inanmış genç arkadaşlarımızla siyasi çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.