Dolar 32,4474
%0
Euro 34,7826
%0.18
Altın 2.478,610
%0.66
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li gençlerde değişim rüzgarı: 2 istifa 2 görevden alma

CHP’li gençlerde değişim rüzgarı: 2 istifa 2 görevden alma

CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nda Kınık ve Foça ilçe başkanlarının görevden alınmasıyla başlayan hareketli günler, Urla ve Narlıdere ilçe başkanlarının istifalarıyla devam etti. Görevden alınan ilçe başkanlarının iktidar olmayı hedefleyen CHP’nin gençlik kolları çalışmaları konusunda yeterince randımanlı olamadıkları için görevden alındıkları öğrenildi. Görevden alma ya da istifaların yaşandığı ilçelerde göreve gelecek başkanlar için çalışmalar başlarken nihai kararın önümüzdeki haftalarda Genel Merkez tarafından verileceği ifade edildi. 

  • Ege Postası
  • 10.01.2022 - 16:13

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nda hareketli günler yaşanmaya başladı.  Geçtiğimiz hafta Kınık ve Foça ilçe başkanlarının görevden alınmasıyla başlayan süreç, Urla ve Narlıdere ilçe başkanlarının istifalarıyla devam etti.

Narlıdere ilçesine Doğukan Maltepe başkan olarak atanırken, diğer 3 ilçede nasıl bir yol haritası izleneceği merak konusu oldu.

Edinilen bilgilere göre; 3 ilçede il yönetimindeki isimlerden oluşan komisyonlar görevlendirildi. Komisyonlar ilçelerde başkanlık konusunda çalışmalar yapacak ve bu çalışmalarını raporlayacaklar.

Hazırlanan raporların Genel Merkez’e sunulmasının ardından Genel Merkez kararıyla ilçelere atamalar yapılacak.

GEREKÇE ERKEN SEÇİM

İlçelerde başlayan hızlı kan değişiminin en önemli nedeninin erken seçim ihtimali olduğu öğrenildi.

Bazı ilçe başkanlarının özel nedenlerden dolayı görevlerinden aflarını istedikleri belirtilirken, görevden alınan ilçe başkanlarının görevden alınma sebeplerinin ise iktidar olmayı hedefleyen bir partinin gençlik kolları çalışmaları konusunda yeterince randımanlı olamamaları olduğu ifade edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.