Dolar 32,4991
%0.16
Euro 34,7304
%0.03
Altın 2.494,440
%1.31
Bist-100 9.502,00
%-0.3

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Çapın'dan AK Partili Güldoğan'a; Buyurun er meydanına!

CHP’li Çapın'dan AK Partili Güldoğan'a; Buyurun er meydanına!

AK Parti Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan’ın Bornova’nın yollara ilişkin yaptığı açıklamalara cevap veren CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Bornova’da da İzmir’de de yaşanan sorunlara belediyelerin ivedilikle çözüm ürettiğini söyledi, AK Parti İlçe Başkanı Güldoğan’ı beraber esnaf ve kahvehane ziyareti yapmaya davet etti. Çapın; "Sayın Güldoğan Türkiye’yi dünyanın en ucuz alın terinin olduğu bir ülke haline nasıl getirdiğinizi izah ediniz. Salgında, depremde, ekonomik zorluklarda devletin yapamadığını CHP’li belediyeler yaptı. Ne olacak bu ülkenin hali" dedi.

  • Ege Postası
  • 12.05.2022 - 09:53

Sözlerine Türkiye ekonomisinin Cumhuriyet tarihinin en kötü döneminden geçtiğini belirterek başlayan Çapın, “Sayın Güldoğan sizinle beraber esnaf ziyareti gerçekleştirip, kahvehane toplantılarına birlikte katılalım, dünyadan bir haber olarak yaşadığınız fanusunuzdan belki çıkarsınız. Derinleşen ekonomik kriz ve yoksulluk nedeniyle artan sorunları Bornovalı hemşerilerinizden dinlersiniz. Yoksulluk sınırının altında yaşamaya mahkum edilen ve yokluğu bu ülkenin kaderi haline getirmenize isyan eden yurttaşlarımızın sesine belki kulak verirsiniz. Sayın Güldoğan Türkiye’yi dünyanın en ucuz alın terinin olduğu bir ülke haline nasıl getirdiğinizi de izah ediniz. Artan işsizliği, hayat pahalılığını, düşen alım gücünü, 5 bin 323 liraya çıkan açlık sınırının nedenlerini en az yurttaşlarımız kadar ben de sizden dinlemek isterim. Yanlış yönetiminizin diyetini vatandaşlarımıza ödetemeyeceksiniz ve bir yıl sonra sandıklarda yerle yeksan olacaksınız” dedi. 

“BUGÜN SOKAĞA ÇIKMAYA CESARETİNİZ VAR MI?” 

CHP’li Belediyelerin salgın dönemi başta olmak üzere tüm engellemelere rağmen halkın ihtiyaçlarını karşılamak adına seferber olduğunu dile getiren Çapın, “CHP’li Belediyelerimiz Türkiye’nin dört bir yanında katılımcı, insan odaklı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla hizmet üretiyor. Salgında, depremde, ekonomik zorluklarda devletin yapamadığını CHP’li belediyeler yaptı. Vatandaşlarımız kışı geçirdi ama yediği ayazı unutmadı. Fahiş zamlar sonucu faturasını ödeyemeyen yurttaşlarımız elektriğinin kesilmesini ve ihtiyaç sahipleri için CHP’li belediyelerin bağış toplamasının yasaklanmasını aklına kazıdı. Sayın Güldoğan hiç merak buyurmayın. Bornova’mızın sokaklarında, yollarında yaşanan sıkıntılar ivedilikle çözülür, çözülüyor. Haberiniz var mı? Bornova’mızda Türkiye’ye örnek olacak bir asfalt şantiyesi kuruldu. Bornova’mızda yol problemi kalmayacak. Peki bugün sizin sokağa çıkmaya cesaretiniz var mı? Varsa buyurun er meydanına” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.