Dolar 32,5185
%-0.09
Euro 34,7960
%-0.2
Altın 2.421,520
%-0.35
Bist-100 9.720,00
%0.78

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Birlik’in ‘Memleket’ kararı belli oldu

CHP’li Birlik’in ‘Memleket’ kararı belli oldu

CHP’nin Ödemiş’te önde gelen isimlerinden olan ilçe eski başkanı ve CHP 27. Dönem İzmir Milletvekili adayı Mehmet Birlik’in, Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’ne geçip geçmeyeceği kararı belli oldu.

  • Ege Postası
  • 02.06.2021 - 15:07

EGEPOSTASI- Muharrem İnce’nin başlattığı Memleket Hareketi’nin 19 Mayıs’ta Memleket Partisi adıyla resmi olarak partileşmesinin ardından partinin 81 ilde örgütlenme çalışmaları hızla devam ediyor.

İzmir İl Yönetim Kurulu’nun belli olmasının ardından parti kulislerinde partiye katılacak isimler konuluşmaya başlandı.

Öte yandan; Memleket Hareketi’nin partileşeceğinin duyurulmasının ardından CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ne katılacağı konuşulmaya başlanmıştı. Bu isimlerden biri olan CHP’nin Ödemiş’te önde gelen isimlerinden olan ilçe eski başkanı ve CHP 27. Dönem İzmir Milletvekili adayı Mehmet Birlik’in nihai kararının belli olduğu öğrenildi.

Birlik’in konuya ilişkin görüşlerini aldığı siyasi ekibi ve tabanının Birlik’e partiden ayrılmaması yönünde görüş bildirdiği ifade edildi.

Öte yandan; Birlik’in Memleket Partisi’ne katılmayacağını söylediği ve kararını Memleket Partisi yöneticilerine bildirdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.