Dolar 32,3787
%0.19
Euro 35,0430
%-0.06
Altın 2.325,750
%0.23
Bist-100 9,09
%0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Balyeli'den AK Parti’den istifa ettirilen ilçe yöneticileri hakkında flaş iddia!

CHP’li Balyeli'den AK Parti’den istifa ettirilen ilçe yöneticileri hakkında flaş iddia!

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, AK Parti’den istifa ettirilen Kemalpaşa ilçe yöneticileri Dursun Ali İnce ve Nihat Boytepe’yle ilgili flaş bir iddiayı gündeme getirdi.

  • Ege Postası
  • 16.12.2020 - 17:41

 

CHP’li Balyeli, “Biriyle ilgili istismardan bir diğeri ilgili ise trans bireyin kendisini vurmasına sebebiyet vermesi nedeniyle adli işlem başlatılmış. Bunları dile getirmek bizi üzmektedir. Ancak son günlerde havuz medyasında köpürtme ile partimize ve partililerimize yönelik asılsız taciz suçlamanın gerçek nedeni de ortaya çıkmıştır.  Bunlar kendi pisliklerinin üzerini örtmek için hedef şaşırtmak için partimizi suçlasalar da maskeleri düşmüş, gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır” dedi.

AK Parti Kemalpaşa ilçe yöneticileri Dursun Ali İnce ve Nihat Boytepe’nin partiyle olan ilişkilerinin kesildiği açıkladı. İlçe başkanlığından yapılan açıklamada her iki isim hakkında adli işlem başlatıldığı bildirildi. Ancak bu işlemin hangi konulardan olduğuna dair bir açıklama yapılmadı.

CHP’Lİ BALYELİ’DEN FLAŞ İDDİA

CHP Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli’den flaş bir açıklama geldi.

Balyeli, şunları söyledi:

“Kemalpaşa AK Parti İlçe yönetiminde olan bir şahsın istismarından, bir diğerinin de trans bireye kendisini vurmasına sebebiyet verecek eylemlerde bulunmasının takipçisi olacağız. Uzun süredir ülkeyi yöneten bu süre içerisinde her türlü yolsuzluk, çıkar, talan düzenini sürdüren iktidar partisi mensuplarının geldiği ahlaki çöküntü düzeyi artık had safhasına ulaşmıştır”

MASKELERİ DÜŞTÜ, GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Balyeli konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Bunları dile getirmek bizi üzmektedir. Ancak son günlerde havuz medyasında köpürtme ile partimize ve partililerimize yönelik asılsız taciz suçlamanın gerçek nedeni de ortaya çıkmıştır.  Bunlar kendi pisliklerinin üzerini örtmek için hedef şaşırtmak için partimizi suçlasalar da maskeleri düşmüş, gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Kim yaparsa yapsın bu tür olayların her zaman karşısında, mağdurların da yanında olacağız.” (kemalpasaaktuel.com)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.