Dolar 32,4480
%-0.12
Euro 34,7449
%-0.65
Altın 2.440,580
%0.18
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Bakan ve AK Partili Şahin sosyal medyada atıştı: Toyluğuna veriyorum

CHP’li Bakan ve AK Partili Şahin sosyal medyada atıştı: Toyluğuna veriyorum

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, polis intiharlarında öne sunduğu belgeler ve ifadeler nedeniyle sosyal medya hesabından CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’a yönelik “Avukatlığı, siyasi kimliğinin altında kalmıştır” eleştirisinde bulundu. Şahin’e CHP’li Bakan sosyal medyadan yanıt verdi. CHP’li vekil Bakan “Benim avukatlığımı, kimliğimi, çalışmalarımı ve samimiyetimi sorgulama haddini kendinde görmeni; Genel Başkanımıza, partimize ve şahsıma hakaret edebiliyor olmanı ve birtakım imalarını "toyluğuna" veriyor, sana iyi şanslar diliyorum” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 22.06.2021 - 17:52

EGEPOSTASI- CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te görev yapan bir polis memurunun arkasında intihar mektubu bırakarak ortadan kaybolduğunu ifade etmişti. sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir intihar iddiasını ortaya koyan CHP’li Bakan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne de çağrıda bulunmuştu.

Bakan’ın iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, “CHP’li Murat Bakan, bir telaşa düşmüş! Polis memuru ile ilgili “iddiayı” gündeme getirdim diyor. Pek alâ! Ama; bir dedikodu mu, düzmece mi, kendi trollerinin karalamasının ürünü mü; sorgulaması gerekirdi! Görünen şu ki; avukatlığı, siyasi kimliğinin altında kalmıştır! Canı pahasına görev yapan #TürkPolisi’ni asılsız bir iddiayla yıprattığının farkında değildir! Madem kamuoyunun hassasiyetini, haklarını bu kadar önemsiyor; asıl sahibi İzmir halkı olan İZBETON’daki kirli pazarlık iddialarını da gündeme getirsin; aydınlatılmasını sağlasın! Gerçeklerle karşılaşınca agresifleşiyorlar! Ama, hep böyle olacak; çünkü doğruyu belgeleriyle yüzlerine vurmaya devam edeceğiz. Ağzını toplaması gerekense ; yalanın dillerinde yuva yaptıklarıdır! Kendileridir; genel başkanlarıdır, mensubu oldukları ajans artığı topluluktur!” dedi.

Şahin’in eleştirilerine sosyal medyadan yanıt veren CHP’li Bakan Şahin’in bu eleştirisini ‘toyluğuna veriyorum’ şeklinde değerlendirdi

“NEZAKETİ ÖĞRENEBİLMENİ TEMENNİ EDERİM”

CHP’li Murat Bakan sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Bizim gocunacak bir durumumuz olmadığı için üstümüze alınmıyoruz. Varsa bildiğiniz bir konu savcılığa intikal ettirin lütfen konu aydınlansın seviniriz.

Milletvekilliği nasıl yapılır, siyaset nasıl yapılır sana anlatacak, öğretecek vaktim yok. Zira değerli vaktimi trollere bunları anlatmak için harcamak pek akıllıca değil. İl Başkanının yanında siyasete dair en azından asgari nezaketi öğrenebilmeni temenni ederim. Ayrıca benim avukatlığımı, kimliğimi, çalışmalarımı ve samimiyetimi sorgulama haddini kendinde görmeni; Genel Başkanımıza, partimize ve şahsıma hakaret edebiliyor olmanı ve birtakım imalarını "toyluğuna" veriyor, sana iyi şanslar diliyorum”

CHP’li Bakan ne söylemişti?

Bakan, Polis Arslan'ın yaşadıklarını anlattığı intihar mektubunun fotoğrafını paylaşarak şu açıklamada bulundu:

* Bu notun polis Muhammed Arslan’a ait olduğu iddia ediliyor ve kendisinden haber alınamıyor. Nizip İlçe Emniyet Müdürü ile konuştuk.

* Söylediğine göre; kendileri de Muhammed Arslan’a ulaşamıyor, bu iddiayı doğrulayamıyor ya da yanlışlayamıyor. Haberiniz var mı Süleyman Soylu? Polis memuru Muhammed Aslan 26 Kasım 2020’de gece saat 04.50'de, Ankara'da Kahramankazan Gimat Şehit Muhammet Uz polis merkezinde nöbetteydi.

* Kapıya gelen sivil araçtaki kişilere kimlik sormuştu. Araçtan inen il emniyet müdür yardımcısı olduğu söylenen kişi sinkaflı küfürler ederek polis Muhammed Arslan’ı darbetmişti. Arslan, vücudunda oluşan ağrılar sebebiyle hastaneye giderek darp ve cebir ve alkol raporu almış, doktor kanaatiyle 2 gün iş göremez raporu verilmişti

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.