Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Arslan’dan AK Partili Kaya’ya ‘Atatürkçülük’ çıkışı: Sizden ders alacak değiliz

CHP’li Arslan’dan AK Partili Kaya’ya ‘Atatürkçülük’ çıkışı: Sizden ders alacak değiliz

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın “CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Atatürkçülükten uzaklaştı” açıklamasına, ‘’ Büyük Önderimiz Atatürk’ün ilkelerinin ışığında, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara yürüyen partimizin yaptıkları ve yapacakları uykularını kaçırıyor olsa gerek ki böyle mesnetsiz söylemlere başvuruyorlar’’ ifadeleri ile tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 23.01.2023 - 17:20

EGEPOSTASI- CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, AK Partili Mahmut Atilla Kaya’nın yerel bir televizyon kanalında söylediği “CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Atatürkçülükten uzaklaştı” sözlerine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYANLARDAN…

Arslan açıklamasında, ‘’Ulusal Bayramlarda Büyük Atatürk’ün adını anmayanlardan, Keşke Yunan galip gelseydi diyen Fesli Deli Kadir’i baş tacı edenlerden, Cumhuriyet için "Reklam Arası" ifadesini kullananlardan Atatürkçülük dersi alacak değiliz. Büyük Önderimiz Atatürk’ün ilkelerinin ışığında, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara yürüyen partimizin yaptıkları ve yapacakları uykularını kaçırıyor olsa gerek ki böyle mesnetsiz söylemlere başvuruyorlar. Siz önce ağlata ağlata görevden affını istediğiniz belediye başkanlarınıza bakın. Ne kusurları vardı da görev affı istediler onu açıklayın’’ ifadelerini kullandı.  

BETON EKONOMİSİ 

Ülkemizin içinde bulunduğu derin ekomonik krize dikkat çeken Arslan, ‘’İktisat Kongresi; Ülkemizi içine soktuğunuz derin ekonomik krizin hesabını vermeden olmaz. İktisat bir bilim alanıdır. Bilim; bilgi, birikim ve liyakat ile olur. Türk Lirasının değeri artarsa; İşsizlik artar, Sanayi Üretimi durur, diye düşünen ışıltılı Bakanınızla mı İktisat Kongresi düzenleyeceksiniz? 20 yıl içinde Ülkemizi hapsettiğiniz “Beton Ekonomisi” ve dünyanın hiçbir yerinde, Ekonomi Biliminde karşılığı olmayan “faiz sebep enflasyon sonuç” teorisi ile hareket eden sizlerden mantıklı açıklamalar beklemiyoruz’’ dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.