Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'yi karıştıran listeyle ilgili flaş gelişme! Listeyi dolaşıma o isim mi soktu?

CHP'yi karıştıran listeyle ilgili flaş gelişme! Listeyi dolaşıma o isim mi soktu?

CHP 2. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in çok sayıda akrabasını CHP’li belediyelerde işe aldırdığı iddiaları gündemdeki yerini korurken, bugün bazı basın yayın organlarında yayınlanan listenin CHP’de geçtiğimiz dönem meclis üyesi ve aynı zamanda belediye başkan aday adayı olan Serdar Yavaşoğlu tarafından yayıldığı iddia edildi. Yavaşoğlu’nun cep telefonundan paylaştığı görüntülerin elden ele dolaştığı ekran görüntüsü ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 09.12.2022 - 15:55

EGEPOSTASI- CHP İzmir 2. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in akrabalarının CHP’li belediyelerde çalıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İsmi bir süredir kulislerde CHP Karşıyaka ilçe başkanlığı için de geçen Coşkuner'in aralarında kızı ve oğlunun da bulunduğu 25 kişiyi CHP'li belediyelerde işe aldırdığı iddiaları bugün bazı basın yayın organlarında yer aldı.  

COŞKUNER: YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ

Coşkuner’in akrabaları olduğu iddia edilen kişilerin isimleri ve çalıştıkları belediyelerin yer aldığı liste elden ele dolaşırken, Coşkuner hakkında çıkan haberlerin ardından “Kalleş parazitlerle yargı önünde hesaplaşacağız” açıklamasında bulunmuştu.

YAVAŞOĞLU'NUN CEP TELEFONUNDAN PAYLAŞTIĞI GÖRÜNTÜLER ELDEN ELE...

Öte yandan listenin Karşıyaka Belediyesi eski Meclis Üyesi ve CHP’den Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı olan Serdar Yavaşoğlu tarafından sosyal medya ve WhatsApp gruplarında dolaşıma sokulduğu iddia edilirken, Yavaşoğlu’nun cep telefonundan paylaştığı görüntüler elden ele dolaşmaya başladı.

Herkesin konuştuğu listeyle ilgili CHP İzmir İl Başkanlığı'nın nasıl bir yol izleyeceği ise merak ediliyor.

İddialar üzerine CHP kulislerinde disiplin sürecinin başlayacağı da konuşuluyor.

Ayrıca Sedrettin Coşkuner yaptığı açıklamada iddiaların doğru olmadığını ifade ederken, kızının Karşıyaka Belediyesi’nde çalıştığını ancak oğlunun Çiğli Belediyesi’nde çalışmadığını inşaat mühendisliği okuduğunu dile getirdi.

Coşkuner, listedeki kişilerin bir çoğuyla ilişkisi bulunmadığını da ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.