Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP ve AK Parti’den sosyal medya atışması: Sürekli’den Yücel'e ‘mertlik’ göndermesi

CHP ve AK Parti’den sosyal medya atışması: Sürekli’den Yücel'e ‘mertlik’ göndermesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e vaatlerini gerçekleştirmediği yönündeki iddialarıyla başlayan tartışmaya AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de dahil oldu. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in merkezi iktidar üzerinden yaptığı “aynalara küsmüş” ve “hodri meydan” çıkışına yanıt veren Sürekli, “Bize aklı evvel diyen CHP, keşke biraz ‘aklı selim’ olsaydı! Keşke biraz sorumluluk sahibi olsalardı da tutamadıkları sözlerle ilgili mertçe açıklama yapabilselerdi. İzmir halkı büyüttükleri sorunlar, yarattıkları krizler, tartışmalı işleri ve tutmadıkları sözleri ile ilgili açıklama bekliyor; laf ebeliği değil” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2022 - 16:01

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıllık dönemini eleştirmesi üzerine İzmir siyasetinde başlayan tartışma devam ediyor.

Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda Soyer’in raylı sistem, deniz ulaşımı, yeşil alan miktarı ve koku sorunuyla ilgili verdiği vaatleri yerine getirmediğini belirtmiş ve “Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler... Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir” demişti.

YÜCEL’DEN JET YANIT

Dağ’ın eleştirilerine CHP kanadından yanıt ise CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den gelmişti. Merkezi iktidarı hedef alan Yücel, “

“… “AK”lı evvellerden birisi, aynalara küsmüş. Aynaya baksaydı eğer, memleketi ve milleti içine soktukları yokluğu, yokluk arttıkça zenginleşen yandaşlarını,basiretsiz iktidarlarının ellerinden kayıp gittiği gerçeğinin üstünü, Tunç Soyer’e sataşarak örtemeyeceklerini görecekti” Ifadeleri kullanmıştı.

SÜREKLİ’DEN YÜCEL’E ‘MERTLİK’ ÇIKIŞI

Öte yandan; Yücel’in çıkışına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali sürekli’den yanıt geldi. 

Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP’nin eleştirilerle yüzleşemediğini belirtti ve ‘mertlik’ vurgus yaparak şunları söyledi; “Bize aklı evvel diyen CHP, keşke biraz ‘aklı selim’ olsaydı! O zaman kendi faaliyet envanterini tutabilir; ortaya İzmir için ne üretip üretmediğinin hesabını yapabilirdi! Keşke biraz sorumluluk sahibi olsalardı da tutamadıkları sözlerle ilgili mertçe açıklama yapabilselerdi. Haklı eleştirilerimiz karşısında kendileriyle yüzleşmeleri gerekirken; işe bize saldırmakla başlayan CHP’nin hizmet zafiyeti aşikâr. İzmir halkı büyüttükleri sorunlar,yarattıkları krizler,tartışmalı işleri ve tutmadıkları sözleri ile ilgili açıklama bekliyor; laf ebeliği değil!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.